Nyheter

Martina är vår nya medarbetare

Nyheter Från och med idag är Martina Ojala vårt nya ansikte på redaktionen. 

I dag börjar Martina på redaktionen. Foto: David Alin

Martina Ojala började idag sin tjänst hos oss.

Martina är bosatt i Vaggeryd tillsammans med man, vuxen dotter och vovven Uffe. En utflugen son som just nu studerar på Visingsö och framöver i Brighton i England. Dottern går sista året på gymnasiet och läser till stylist och jobbar extra på ICA i Vaggeryd.

– Jag har ägnat större delen av mitt yrkesliv inom handel och service i Vaggeryds kommun och det är något jag brinner för. Ett levande centrum är viktigt för det lilla samhället.

Martina har en bakgrund på ICA Supermarket i Vaggeryd och som optikerassistent och säljare på Aoptik. Slutade på Aoptik i augusti 2019 och har efter det gått utbildning till administratör. Under dagen har Martina anställts som administratör hos Finnveden Information som driver lokaltidningen Värnamo.nu och Skillingaryd.nu. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir administration, annonser och framöver även skriva i våra tidningar.

– Att få möjligheten att få jobba på Skillingaryd.nu och Värnamo.nu känns fantastiskt roligt! Jag älskar min hembygd och är väldigt intresserad av vad som händer här och av människorna som bor här, avrundar Martina Ojala.

Taggar

Dela


8 reaktioner på Martina är vår nya medarbetare

Åh vad kul. Grattis till er som får jobba med Martina och till oss som får läsa det hon skriver!. Grattis till dig också Martina <3 Det blir toppen bra.
Mvh Ewa Magnusson

Grattis Martina!

Det jobbet passar dig. Vad kul. Då får vi höra och se ifrån dig igen. Lycka till önskar Mimmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *