Nyheter

Mats kåserade om motorsport i världen och hembygden

Nyheter Under Svenarums hembygdsförenings årsmöte tidigare i veckan berättade Mats Bergman inför ett 50-talet årsmötesdeltagare om motorsporten i världen och i hembygden. 

Roger Andersson och Mats Bergman. Foto: Svenarums Hembygdsförening

Förutom sedvanliga årsmöteshandlingar hade föreningen bjudit in Mats Bergman som kåserade om motorsporten. Omvalde hembygdsordförande Roger Andersson berättar: 

  Det var en chansning och många kanske undrade vad det har med vår hembygd att göra, men det var otroligt uppskattat och intressant. Mats hade gjort ett stort arbete med sin presentation och berättade om allt från dåtidens bilindustri till hur rallyverksamheten utvecklat sig genom åren. SM-rallyt kommer att beröra Svenarum i sommar, så vi fick lite information om årets tävling också, berättar Roger Andersson. 

I styrelsen avgick Inger Bragd som ledamot och tidigare suppleanten Margareta Karlsson tog Ingers plats och ny suppleant blev Annika Elg. Under årsmötet informerades det om att caféet kommer att arrangeras i sommar, valborgs- och nationaldagsfirande är planerat liksom de uppskattade grillkvällarna med Götaströms Fordonshistoriska. 

Foto: Svenarums Hembygdsförening.
Fotnot: Har din förening haft årsmöte, skicka in bild och text till redaktionen@skillingaryd.nu

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *