Nyheter

Mikael avtackades i pastoratet

Nyheter Under onsdagmorgonen bjöd Mikael Svenningsson sina kollegor på kaffe och tårta då han ska sluta som administratör och kommunikatör i Byarums pastorat. Mikael höll tal och tackade alla medarbetare i kyrkan.

Emma Toffer, barn- och ungdomsledare lämnar blommor till Mikael. Framför sitter Johannes Wåhlin.

Det var 2015 som Mikael började att jobba i pastoratet, då med barn- och ungdomsverksamheten. 2019 började har han arbeta med administration och kommunikation. På fredag gör han sin sista dag innan han börjar i Barnarp Ödestugu församling.

– Det blir bra mycket närmare för mig, till och med cykelavstånd till mitt nya arbete, säger Mikael.

– När jag jobbade på barn- och ungdomssidan tyckte jag att det var roligt, men det här med administrationsbiten har varit snäppet ännu roligare. Det känns jobbigt att lämna men samtidigt spännande med något nytt också, fortsätter han.

– Det har varit snart åtta fantastiska år och det är inte långt till grannförsamlingen. Jag hoppas att vi kan samarrangera saker och att vi kan samarbeta. avslutar Mikael Svenningsson.

Vi på redaktionen önskar Mikael lycka till med sitt nya jobb och passar på att välkomna pastoratets nya administratör och kommunikatör Emma Jonson som ni snart kan läsa om i vår tidning.

Kaffe, tårta och avskedstal i Svenska kyrkan.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *