Nyheter

Mikael visade villa Tove

Nyheter Älvsbyhus med Vaggerydssäljaren Mikael Nilsson öppnade upp för villavisning på Far Anders väg i Skillingaryd

Tove från insidan  [1/15]

All information gick att få  [2/15]

Ett sovrum av tre  [3/15]

  [4/15]

  [5/15]

Tove är 150 kvadratmeter stort  [6/15]

Mikael visar  [7/15]

Köket  [8/15]

  [9/15]

Vardagsrummet  [10/15]

Sandra Larsson har inrett Tove  [11/15]

Nöjda kunder  [12/15]

Nästa öppna visning är i mellandagarna  [13/15]

Mikael Nilsson i favoritfåtöljen  [14/15]

  [15/15]

Husvisningen har varit under två tillfällen den senaste veckan och ett stort intresse har det varit för ”Tove” som är ett 150 kvadratmeter stort vinkelhus på Sörgårdsområdet i Skillingaryd.

– Virket kommer från norr och huset byggs i skånska Bjärnum. Det är bra rusch på husförsäljningen, vilket är väldigt roligt. Husköpare har faktiskt större chans att få lån av banken till en bostad, än vad de tror. Vi vänder oss till alla sorters köpare. Vid Himlabacken har vi nio hus och de flesta av dessa har sålts till förstagångsägare, berättar Mikael Nilsson från Vaggeryd som är husförsäljaren med ansvar för både Jönköpings- och Kronobergs län.

Totalt har närmare ett 70-tal familjer fått se Tove på Far Anders väg och just den här husmodellen ligger på strax över två miljoner och innehåller tre sovrum och fin öppen planlösning.

– Oftast väljer köparen några tillval, det kan handla om kök eller LED-belysning. Tove har många möjligheter där man kan välja att flytta eller ta bort väggar för att få rummen att passa sin familj. Vi har 21 modeller att välja från och Tova är en mycket populär husmodell till bästa pris. Vi är marknadsledande på småhus under 19 år, så vi jobbar för det 20:e året såklart, berättar Mikael och ler.

Sveriges nöjda kunder har nominerat husföretaget och det är Mikael mycket stolt över.

Inredningen i visningshuset har Sandra Larsson från Vaggeryd ansvarat för. Smakfullt och mysigt inrett och Mikael kommentarer ”Hon är klart den bästa”. Visningshuset Tove på Far Anders väg är till salu för den som är intresserad och tomten är på 950 kvadratmeter. Strax innan pratstunden med Mikael är över öppnas ytterdörren. Ett par från Jönköpingstrakten kommer och hälsar på. De är nyfikna på planlösningen och de undrar även över tågförbindelserna mellan Skillingaryd och Jönköping…

– Vi sätter Skillingaryd på kartan. Många familjer som inte bor här idag kanske blir kommunbor framöver, avrundar Mikael innan han visar runt Jönköpingsparet i Toves alla rum.

Fotnot; Tove är ett rymligt vinkelhus med många möjligheter. Som standard får köparen tre sovrum, en rymlig klädkammare/walk-in-closet till det största sovrummet, två badrum, tvättstuga, ett stort rymligt kök med öppen planlösning in till matsalen och vardagsrummet. Nästa öppna visning av Tove äger rum i mellandagarna.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Mikael visade villa Tove

Gott att någon tror på Skillingaryd när inte vår egen kommun gör det
Hoppas på ökning på folkmängden vilket är bra för handel m.m. Vi har bra affärer och många restauranger
Vår fina Sätten med all historik som Ola Hugosson m.fl. låtit oss ta del av med alla tavlor
Alla är välkomna 👏👏👏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *