Nyheter

Misstänkt skottlossning i Skillingaryd

Nyheter Vid fyratiden på morgon fick polisen samtal om höga smällar med eventuell skottlossning i centrala Skillingaryd, kring Artillerigatan. Polis undersökte men fann inga spår av något och det fanns inte heller något som tydde på att militären hade övning.

Kring Artillerigatan. Arkivbild

Taggar

Dela


11 reaktioner på Misstänkt skottlossning i Skillingaryd

Att någon inom tätbebyggt område skulle skjutit med vapen för att skrämma fåglar låter så osannolikt att jag skulle äta upp min hatt om det vore så. Dock tror jag många vill ha en uppföljning av artikeln och ett klargörande. Polisen bör väl blivit inkopplad i alla fall?
Redaktionen svarar: Polisen har inte gåt vidare med ärendet efter sitt besök i Skillingaryd. Det vara det besked vi fick på morgonen.

Känns tryggt (eller inte) för oss i nattpatrullen som tvingas köra själv på nätterna!

Svårt att tro det var både avgassmällar eller en bössa som skrämde skator.
Om ni bor i Skillingaryd borde ni veta bättre. Även denna lilla ort har både kriminalitet och drogförsäljning.
Det borde inte ha undgått så många.,

Man får höga böter på plats om man spelar musik för högt på allmän plats varför skulle det vara tillåtet med höga avgassmällar likaså ska det vara böter på plats.

Tror ni har fel bägge två. Är nog bara avgassmällar från lite häftiga bilar. Det blir så när dom gasar på och sedan släpper av. Självklart sker ju detta med mening.

Det handlar säkert om det där utpressningssaken som hände i början av året om tre personer blev dömda för.

Vem är det nu som glömt att betala beskyddarpengar? Skämt och sido, nu måste polis, socialmyndigheten och politiker verkligen stämma i bäcken! Vem vill bo i ett samhälle på landsbygden där folk skjuter på varandra?
Helt makalöst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *