Nyheter

Nöjda efter mässan

Nyheter Hem- och Byggmässan som arrangerades i Vaggeryd i mars har bara mötts av positiva kommentarer och utställarna hoppas på återkommande arrangemang.

Bengt och Stefan arrangerade premiärmässan

– Vi är mycket nöjda med bomässan och blir det aktuellt med mässa även nästa år vill vi gärna vara med. Vi sålde bra och det var en mycket god stämning. Efter mässan har vi haft många besökare som inte tidigare varit hos oss, så för vår del var det bara positivt, säger Elisabeth Ljungqvist på Mofas hus i Skillingaryd.

Städlaget i Vaggeryd vill absolut vara med om det blir en mässa nästa år igen, mässdagen var mycket uppskattad och många befintliga och nya kunder träffades.

– Mässan var rolig och positiv på alla plan. Vi som inte är vana utställare fick chans att skaffa oss lite erfarenhet på hemmaplan. Hoppas det blir fler gånger, kanske i Skillingaryd nästa gång, säger Jörgen Johansson på El-Agenten.

På Vaggeryds Energi är man också nöjda efter lördagens mässa ”Vi tycker att det var ett mycket bra initiativ och vi kan tänka oss att vara med igen om det skulle bli aktuellt, säger Krister Lundgren”.

Dennis på Håkans Fastighetsservice var också nöjd.

– Vi tyckte det var toppenkul med mässan och vi är gärna med om det blir fler gånger. Det var ett uppskattat initiativ med mässan både av oss utställare och besökare, så rakt igenom ett gott betyg, hälsar Dennis Johansson.

Tina Blomster, samhällsutvecklare på Vaggeryds kommun, hade fullt upp under mässdagen och tycker att den kom ”rätt i tiden” med tanke på tomtsläppet Västra strand som gjordes i samband med mässan.

– Jag hade fullt upp hela tiden och dagen gick väldigt fort. Dessutom nådde vi rätt personer. Skulle det bli av igen, skulle jag rekommendera att kommunen ställer upp igen och berättar om kommande tomtsläpp/område, säger Tina Blomster.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *