Nyheter

Nu går Frälsningsarmén in i valrörelsen

Nyheter Med bara några dagar kvar till Riksdagsvalet ger sig Frälsningsarmén i Skillingaryd in i valkampanjen meddelar Löjnant på Frälsningsarmén i ett pressmeddelande.

Plakat även på Frälsningarméns gräsmatta

Med affischer runt om i samhället, i flygblad och på plakat uppsatta runt våra lokaler, såväl som på sociala medier, påminner Frälsningarmén Skillingarydsborna att oavsett vem som vinner valet, så är det Jesus som är kung. Precis som kristna sagt i alla tider. 

– När de första kristna sa att Jesus är Kung var det ett radikalt politiskt uttalande – de sa att Jesus var högre än en romerska kejsaren! Högre än den mäktigaste personen på jorden! Därför vill vi nu påminna om att oavsett vad statsministern heter efter valet, så är Jesus fortfarande kung över Skillingaryd, säger Löjtnant Erik Johansson som är ledare för Frälsningsarmén i Skillingaryd. 

På söndag kommer valmötet att hållas där allmänheten inbjuds att höra mer om varför vi har gett oss in i valkampanjen och vad armén faktiskt menar med påståendet att Jesus är Kung.

Frälsningsarmén är en internationell rörelse med mer än en miljon frälsningssoldater i mer än 130 länder som hålls de samman genom tron och bekännelsen att Jesus är kung och att vi i första hand är Jesus efterföljare, i andra hand medborgare i olika länder. Frälsningsarmén tar inte partipolitisk ställning och har alltid, och kommer alltid, att värna om de svagaste och de mest utsatta, vare sig de finns i Skillingaryd eller andra på sidan jorden.

Fotnot; Pressmeddelande från Frälsningarmén

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *