Nyheter

Nu öppnar Hjortsjöns camping

Nyheter Den 1 juni är officiellt dagen då Hjortsjöns camping i Vaggeryd öppnar för säsongen

Här ska det campas

Efter många och långa diskussioner inom kommunen och med överklagade beslut om bygge av ny servicebyggnad låg campingen vid Hjortsjön lite illa till. Men nu har det löst sig, lite i elfte timmen, men likaväl en lösning.

Det är Stefan Randow som har tecknat avtal med kommunen om att driva campingen under 2018. Han kommer att sköta det hela med stor hjälp av sin dotter. De kommer att starta så snart som möjligt med att öppna servicebyggnaden för att alla badgäster, som lockas av det vackra vädret, ska kunna köpa en glass eller något att dricka och man räknar med att komma igång omgående.

Inom kort hoppas de att gräsytorna ska fyllas av tält, husvagnar och husbilar. De som inte väljer det ska kunna hyra in sig i några av de stugor som finns för uthyrning.

Avtalet med kommunen sträcker sig till och med den sista september, men det bli vädret och marknads som avgör hur lång säsongen blir. Efter säsongen kommer Stefan Randow och kommunen göra en gemensam utvärdering innan det kan bli en diskussion om framtiden.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *