Nyheter

Ny butik: Favoriten invigdes

Nyheter Under fredagseftermiddag i bästa tänkbara rusning av godissugna kunder klippte näringslivschefen Johan Thorsell och Mattias Kindberg invigningsbandet på Götaströms Värdshus nya satsning. Godisbutiken Favoriten… 

Mattias Kindberg och Igor Glavas satsar. Mat, godis, tankning, övernattning och laddning är numera möjligt vid Götaströms värdshus  [1/18]

Johan Thorsell klippte bandet till nya godisbutiken "Favoriten"  [2/18]

  [3/18]

  [4/18]

  [5/18]

  [6/18]

  [7/18]

  [8/18]

Mattias Kindberg, Johan Thorsell och Igor Glavas  [9/18]

  [10/18]

  [11/18]

  [12/18]

Johan gillar lakrits bäst men här plockar han guldchokladpengar   [13/18]

  [14/18]

  [15/18]

  [16/18]

  [17/18]

Fredagsrusning  [18/18]

Näringslivschefen Johan Thorsell hade förberett tal om sega gubbar och det var snabbt avklarat för personalen behövdes i den välfyllda, både med nyfikna kunder och godis, nya butiken Favoriten…. 

– Det här är nytt och annorlunda. När vi ser att i andra kommuner minskar sådan här handel så satsas det här i Vaggeryds kommun. Perfekt läge också.

Vad har näringslivschefen för favoritgodis?
– Lakrits!

200 sorters lösgodis, choklad, chips, dricka och en massa annat. Det är vad som finns i den nya godisbutiken Favoriten inne på Götaströms Värdshus. Hur kom ni på den här idén, undrar vi?

– Saknat en sådan här butik i kommunen. När jag växte upp i Gnosjö hade min familj en godisbutik. Det snackas en del här i kommunen om godisbutiken, hit kan man cykla eller åka epa, och sedan har vi ju E4:an också. Det blir perfekt med mat, laddning och godis, berättar Mattias Kindberg som har en släkting som byggt upp butikerna ”Hemmakväll”, så släktingen visste vad visionärerna på Götaströms Värdshus saknade… 

Igor Glavas berättar:
– Passar perfekt det här och kul att det är så många redan som kommit hit. Det har egentligen inte varit något alls här i den här delen av värdshuset, så det passade bra. Dörren här på gaveln hade inte varit öppnad på länge, märkte vi, så vi fick ringa hit en servicetekniker som kunde lirka upp dörren, berättar Igor och ler. 

Fredagsgodiset inköptes även av undertecknad. När godisspaden lades ned i behållaren var den redan full, hur många har varit här, frågar vi? ”85 godiskunder redan”, svarar Igor och ler.

Fotnot: Längre fram i vår kommer även glassbutiken att öppna.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Ny butik: Favoriten invigdes

Perfekt med lite nyheter och att det händer något i samhället. Vi ska vara glada för allt som öppnas och försöka bevara det istället. Lycka till och jag hoppas den får god uppslutning.

Hade förväntat mig lite erbjudande första helgen som det pratades om. 13 kronor per hekto är i dyraste laget, håller Candyz Hemmakväll och Go banana högre.

Oj, oj, oj. Kommunens invånare kommer bara bli fetare och fetare. Tandläkarna lär få mycket att göra.

Nu är det bara synd att det inte är en riktig mack där också, där man kan gå in, betala och lägga till spolarvätska och lite motorolja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *