Nyheter

Ny frisersalong öppnar i Skillingaryd

Nyheter Det är i före detta Salong Hårfints lokaler på Östra Allégatan som Filomena Roglic öppnar sin nya hårsalong. ”Hårfint by Filomena” heter den nya salongen.

Filomena öppnar salong i Skillingaryd. Foto från Instagram.

I lokalen har det varit salong i 40 år men när den tidigare ägaren Lisbeth Olofsson gick i pension i våras stängdes salongen. Nu öppnar den igen med en ny frisör.

– Första september öppnar jag och det känns väldigt spännande. Många av Lisbeths kunder är glada över att jag öppnar och tycker att det är jättebra att jag öppnar salong här igen, berättar Filomena Roglic. 

Filomena är utbildad frisör i Kroatien och arbetade där som huvudansvarig på en salong. Sedan hon flyttat till Sverige har hon hyrt stol hos Monika på Salong Hon & Han i Vaggeryd i ungefär ett och ett halvt år.

– Jag kommer att erbjuda allt för håret som klippning för dam, herr och barn. Behandlingar, fest- och bröllopsuppsättningar. Även plockning och färgning av ögonbryn, färgning av ögonfransar, och framåt planerar jag för att utbilda mig i lashlift och browlift. Jag har en väninna som kan komma hit och göra permanent makeup så det blir en bra kombination, fortsätter Filomena.

– Till att börja med kommer jag att arbeta själv här som frisör men med sällskap av min sambo som kommer att ha ett eget rum här för massage. Han jobbar nu i Jönköping som massör och personlig tränare men kommer att vara här vissa dagar i veckan. Jag hoppas att det här kommer att bli jättebra, avslutar Filomena.

Filomena vid schamponeringen.  [1/5]

I nya lokalen.  [2/5]

Bild från Instagram.  [3/5]

Bild från Instagram.  [4/5]

Bild från Instagram.  [5/5]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *