Nyheter

Ny och lättillgänglig lokal hos Sanny

Nyheter Sunfot i Skillingaryd har flyttat och till slut har verksamheten hittat en bra lokal med ramp så att det blir lättare för alla att ta sig dit.

Sanny utanför sin nya lokal på Storgatan i Skillingaryd.

Äntligen har Sanny hittat den lokal som hon önskat sig under de elva år hon har hållit på med sin verksamhet. Fyra gånger har hon flyttat hit och dit i Vaggeryd och Skillingaryd och till slut har hon fått den lokalen som hon önskat sig. I det före detta Swedbankhuset, jämte NBV finns lokalen där hon håller till nu.

– Jag tvekade aldrig när tillfället kom för mig att flytta hit. Lokalen är ljus och fin med en lång ramp på framsidan så att det blir lättare för personer med rörelsehinder att kunna komma in, berättar Sanny.

– Jag erbjuder fortfarande hembesök till mina stammisar i Vaggeryd. Jag besöker även Furugården precis som tidigare. Nya kunder från Skillingaryd ökar varje vecka och alla kunder är hjärtligt välkomna, fortsätter Sanny.

– I bland får man akuta problem som till exempel nageltrång, då är det bara att slå en signal. Telefonen är alltid öppen.

– Till sist vill jag passa på att tacka herrarna på Skilllingehus, Ulf Lindbom och Claes Karlsson som såg till att lokalen kunde återställas i god tid tills jag skulle öppna, avslutar Sanny.

Rampen gör stor skillnad för besökare med rörelsehinder.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *