Nyheter

Ny platschef på Rasta i Klevshult

Nyheter I september månad bytte Madeleine Karlsson Tallnäs mot Rasta

Madeleine på nya jobbet  [1/7]

Buffélinjen lyser inbjudande  [2/7]

Trevlig fika- frukostmiljö  [3/7]

Hotellet ska uppgraderas  [4/7]

Receptionen ska öppnas  [5/7]

Restaurangen öppnar för middagar  [6/7]

Välkommen till Hotell Småland  [7/7]

Efter bara några få månader som ansvarig på Tallnäs stiftsgård så växlade Madeleine Karlsson arbetsplats när hon sökte och fick jobbet som platschef på Rasta i Klevshult.

– När jag såg annonsen om jobbet på Rasta kändes det som det är jag, säger Madeleine och tillägger att det är en utmaning men en utmaning som hon njuter av.

Efter en tid av turbulens har man nu gjort ett omtag för att åter bli den samlingspunkt för bygdens folk som de en gång var.

– Lastbilsfolket har vi hela tiden haft en jämn tillströmning av, men vi hoppas att kunna locka ännu flera framöver när vi utvecklar verksamheten såväl på Rasta som på Hotell Småland, säger Madeleine när hon visar oss anläggningen.

Nu ska de ta sig an framtiden för att åter bli en samlingspunkt för bygden med olika aktiviteter för att locka unga som gamla, närboende och andra på några mils avstånd och folk med olika intressen.

Just nu håller de på att bygga laget på arbetsplatsen, de är ett 20-tal anställda varav ett stort antal har börjat på Rasta under senare tid.

– Det är viktigt att vi blir ett team som vågar att testa nya vägar och att vi är överens om hur vi arbetar för att nå framgång, menar Madeleine Karlsson.

Som första steg i Rastas nya liv arrangeras en nystartskväll med livemusik och servering av mat och dryck. En aktivitet som de hoppas kunna arrangera en gång i månaden, lite grann som after work fast på lördagar.

Under hösten och vintern kommer de att lägga fokus på att lyfta lokalerna avseende inredning och tilltalande miljö.

– Vi kommer också att öppna receptionen på hotellet med bemanning till klockan 21.00 alla dagar, berättar Madeleine. Som det är nu får gästerna checka in i butiken på Rasta. Hon talar om att de har en beläggning på knappt 50% på hotellet som har 32 rum. De avser också att marknadsföra hotellets faciliteter som bastu, gym och biljardrum. Dessutom öppnar de köket för servering av måltider utöver den frukostservering som finns nu.

De är ingen hejd på entusiasmen hos Madeleine när hon talar om var hon vill se om dragplåster till Rasta i Klevshult. Hon nämner träffar för bilintresserade och mc-entusiaster, hantverksmässor med mera innan hon rusar vidare mot ny insatser i sin nya roll som platschef.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *