Nyheter

Ny stororder till Zenergy

Nyheter Zenergy i Skillingaryd har tecknat avtal om hotellbostäder värda minst cirka sex miljoner kronor samt meddelar att Hebyprojektet är slutgodkänt.

Nya projekt för Zenergy

Zenergy har tecknat avtal om produktion och etablering av en första etapp ZIP-Hotellbostäder vid Mauritzbergs Slott & Golf utanför Norrköping till ett värde om kring sex miljoner. Ytterligare två etapper planeras med ett totalt värde om 19 miljoner. Dessutom meddelas att projektet med 22 ZIP-Bostäder i Heby nu har slutgodkänts och tagits i drift.

De av Mauritzbergs Slott & Golf beställda ZIP-Bostäderna är av typen Block Apartment, i likhet med en order som Zenergy erhöll från Hooks Herrgård i april 2018. V

– Den här ordern understryker ytterligare fördelarna med att använda Zenergy ZIP-Bostäder vid utökning av befintliga hotellverksamheter. Våra Block Apartment-lösningar är mycket anpassningsbara och erbjuder god boendekomfort, hög energieffektivitet och kan dessutom etableras på ett effektivt sätt, säger Zenergys vd Olle Magnusson.

Zenergy kommer att etablera den första etappen med 16 rum om totalt 313 kvm boarea åt Mauritzbergs Slott & Golf med planerad driftsättning under maj 2019. Parallellt pågår planeringsarbetet med de efterföljande två etapperna. Zenergy för även diskussioner med andra golfhotell- och konferensanläggningar om liknande etableringar.

Etableringen i Heby utanför Uppsala av 22 ZIP-Bostäder åt K-Bostad Heby AB slutgodkändes den 26 oktober, och tack vare ett tidigt startbesked kunde inflyttningen påbörjas redan den 29 september. ZIP-Bostäderna som etablerades var av typen Block Apartment.

Taggar

1 reaktion på Ny stororder till Zenergy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *