Nyheter

Ny verksamhet i Vaggeryd

Nyheter Idag öppnade Vinas ekohälsa vid torget i Vaggeryd

Anna Vingrahn  [1/8]

  [2/8]

  [3/8]

  [4/8]

  [5/8]

  [6/8]

  [7/8]

  [8/8]

Nu är det mycket populärt att tänka och handla ekologiskt och även veganskt ha smugit sig på allt fler. Vina ekohälsa handlar bland annat om att erbjuda bland annat hudvårdsprodukter som är kemikaliefria och dessutom utan att vara baserade på något från djurvärlden och naturligtvis inte testade på djur. Anna Vingrahn har drivit företaget sedan 2001, 17 år i uppförsbacke och ett år i nedförsbacke enligt henne själv. Det är de senaste årens hälsotrend och ekologiskt tänkande som har satt fart på företag som Annas.

Företaget bygger på två grenar. Anna och hennes medarbetare erbjuder olika behandlingar som till exempel klassisk massage, regndroppsteknik, klassisk ansiktsbehandling och gua sha. Därutöver finns det också en butiksdel som erbjuder olika produkter för kropp och hem som alla är utvalda med ekologiska förtecken och de uttrycker att ”fokus ligger på miljö och hälsa, för oss människor och vår planet”.

Det är också möjligt att boka egna event i samband med någon födelsedag eller en träff med ett kompisgäng.

– Jag har närt tanken ett tag att öppna i Vaggeryd, säger Anna och gick från idé till verklighet när det blev lediga lokaler runt torget i Vaggeryd avslutar Anna Vingrahn innan premiärdagen gick vidare.

Taggar

3 reaktioner på Ny verksamhet i Vaggeryd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *