Nyheter

Nya bostäder på gång i Byarum: ”Perfekt läge”

Nyheter Byarum blir tio bostäder rikare. – Vi tror verkligen på Vaggeryds kommun och Byarum, säger byggherren Nils Fredriksson på BoNordic.

Lagastigen i Byarum blir tio bostäder rikare inom kort. Husen syns längst ner till vänster på bilden. Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling   [1/5]

Parhusen ger känslan av att bo i egen villa med stor trädgård och vidbyggt förråd. Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling   [2/5]

Skiss över kök och vardagsrum. Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling   [3/5]

Skiss över sovrum. Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling   [4/5]

Skiss över badrum. Bild: Erik Olsson Fastighetsförmedling   [5/5]

Det handlar om tio bostäder i bostadsrättsform som ska byggas på Lagastigen i Byarum. Sex av bostäderna blir som parhus med egen trädgård och vidbyggt förråd och fyra av bostäderna blir i flerbostadshus. Alla blir i smart planerade ytor på tre rum och kök med 69,5 kvadratmeters boyta.

– Det blir bra standard, målet är att bygga bostäder för alla och inflyttning sker från vintern 2024. Vi tror verkligen på Vaggeryds kommun och Byarum ligger strategisk i kommunen med närheten till Vaggeryd men även södra stigamo. Vi tror också att läget är perfekt att börja bygga och tänka på flytt. Vi är igenom alla räntehöjningar och i dag är Nordeas nya prognos att räntan kommer att sänkas sex gånger under 2024, vilket skulle förändra läget för många som tittar på att byta bostad, säger byggherren Nils Fredriksson på BoNordic.

Som en del av satsningen kommer byggherren tillsammans med ansvarig mäklarfirma att hålla i flera informationsträffar om projektet. 

– Det första mötet hålls utanför en matbutik i Vaggeryd i veckan, säger Nils Fredriksson.  

Taggar

Dela


2 reaktioner på Nya bostäder på gång i Byarum: ”Perfekt läge”

Bör det inte framgå tydligt att detta är en annons och inte en nyhet?

Hoppas eventuella framtida köpare är insatta i att tågtrafiken kommer öka väsentligt inom kort i och med ny bana mellan Tenhult och Vaggeryd.

Redaktionen kompletterar: Detta är inte en annons utan en nyhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *