Nyheter

Nya Isakssons i Hok invigdes

Nyheter Med bandklippning, mingel och rundvandring invigde bröderna Isakssons sin utbyggnad för fler än 50-tal leverantörer, kunder och kommunrepresentanter under fredagsförmiddagen

Idag invigde Isaksson sina nya lokaler i Hok  [1/12]

För att kunna ha invigning och bandklippning ska bandet upp först. Här får Joel hjälp av sina medarbetare  [2/12]

Mingeldricka...  [3/12]

...serverades  [4/12]

Joel Isaksson hälsar Gert Jonsson (M) välkommen  [5/12]

Leverantörer och kunder minglade  [6/12]

  [7/12]

  [8/12]

  [9/12]

"Killarna som har kämpat" kommenterar kommunalrådet och vips....  [10/12]

... var bandet klippt  [11/12]

Simon Granlinger, snickare, är nöjd med utbyggnaden och får medhåll av kusinen Joel Isaksson  [12/12]

Kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson (M) klippte bandet vid entrén till Isakssons Metallindustri i Hok.

– Det här är framtidsanda när kluriga killar har kämpat med att bygga upp Isakssons och jag vet att ni har slitit hårt varje dag för detta. Vi känner värme och ni är fantastiskt duktiga, berättar Gert Jonsson (M) inför över de 50-tal som stod ute på gatan och väntade spänt på att få komma in…

Isakssons i Hok är en ung och modern anläggning där det 400 kvadratmeter stora utbyggnaden idag invigdes. Nya kontor, konferenslokal och omklädningsrum samt en ny personalmatsal har fått inreda den nya byggnaden och samtidigt har maskinerna fått flytta runt lite för att få ett bättre flöde innanför väggarna och ge mer plats åt eventuella nya investeringar. 6 miljoner har bygget kostat och tagit ett år att genomföra. Det var glada bröder som tog emot oss vid invigningen.

– Det börjar bli en riktigt bra verkstad, kommenterar Patrik Isaksson.

Simon Granlinger bor i Malmbäck och har, tillsammans med sitt företag, varit totalentreprenör för om- och tillbyggnaden och har haft Hok som sin arbetsplats under året.

– Det blev bättre än vad ritningarna visade tycker jag allt, kommenterar Simon och tycker att det är nästintill som en hemmamiljö när man stiger in på Isakssons.

Kunderna är lokala och företaget gör enbart legobearbetning. Allt från delar till gräsklippare, skogsmaskiner, möbelindustrin och hissar. Företaget ökar mellan 20 – 30% för varje år och har sedan en tid även startat upp treskift. Det unga och moderna företaget har 19 anställda, ingen som har slutat – bara börjat och ålderspannet på de anställda är 20 till 45 år. Imorgon, lördag, håller företaget öppet hus, då hela bygden välkomnas.

Ett längre reportage från invigningen, och innanför dörrarna, publiceras senare.

Taggar

1 reaktion på Nya Isakssons i Hok invigdes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *