Nyheter

Nya turer kring styrelsen för Idrottsplatsen

Nya turer kring styrelsen för Idrottsplatsen

Nyheter Lennart Karlsson från Vaggeryd har reagerat starkt på uppgifterna i Skillingaryd.

Nu om turerna kring Idrottsplatsen i Vaggeryd och dess styrelse.
– Det känns märkligt att läsa vad kultur- och fritidsnämndens ordförande Ewa Magnusson säger om att det fortfarande saknas namn till styrelsen för Idrottsplatsföreningen, säger han.

– När jag kallades till ett möte i tisdags var vi sammanlagt sex personer som var intresserad av att ställa upp och arbeta i idrottsplatsföreningens styrelse. Vi var då överens om att kavla upp ärmarna och satsa helhjärtat på Idrottsplatsen.

I går kväll tog dock frågan en ny vändning:
– Jag fick då ett samtal från en ledamot i kultur- och fritidsnämnden där jag fick veta att man beslutat om en återremiss och att jag i stort sett var avpoletterad på grund av att jag hade ställt krav på att det ska finnas maskins och redskap. Men mina krav handlade om absolut nödvändig utrustning som man inte kan vara utan om en vettig verksamhet ska kunna bedrivas på Idrottsplatsen.

Det ska sägas att Lennart Karlsson inte enbart är en stridbar politiker. Han har också under flera år kritiserat det sätt på vilket Idrottsplatsen i Vaggeryd har skötts. Dessutom arbetade han på Idrottsplatsen som anställd under 1990-talet.

Han berättar att han redan för ett år sedan fick en förfrågan från Waggeryds IK om han ville engagera sig i idrottsplatsförningens styrelse.

– Visst har jag varit kritisk. Men detta är inte en fråga för mig personligen utan för Idrottsplatsen och dess framtid samt om vilka planer kultur- och fritidsnämnden har för dess framtida utveckling. Som jag ser det kan man inte engagera sig en styrelse utan att veta vilka förutsättningar som gäller,  säger han.

Kultur- och fritidsnämndens ordförande Ewa Magnusson har getts möjlighet till ett bemötande men har valt att avstå.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *