Nyheter

Nytt liv i Vaggeryds centrum

Nyheter Nu öppnas en ny butik vid torget i Vaggeryd

  [1/11]

  [2/11]

  [3/11]

  [4/11]

  [5/11]

  [6/11]

  [7/11]

  [8/11]

  [9/11]

  [10/11]

  [11/11]

Det är Jul-ljus i Hok och Syrummet i Sonarp som öppnar en butik i lokalen som tidigare inrymde Selmas kläder. De kommer att öppna sin butik redan imorgon fredag och har kontrakt året ut. Vad som händer sedan är osäkert, men de skulle gärna driva verksamheten ytterligare några veckor in på nyåret.

Anna Claesson och Karin Aronsson planerar att ha öppet torsdag – lördag om inte kundtillströmningen kräver utökade tider. Då får de ta ställning till det. Det har varit snabba ryck eftersom de fick hyreskontraktet först i måndags och då var det att kavla upp ärmarna för att bli klara tid med att bygga butiken och ordna med kassasystem och annat praktiskt.

– Det är roligt att vi kompletterar varandra så bra, säger Anna Claesson som driver Jul-ljus. De kommer att ha butiken full med bland annat adventsljusstakar, ljusslingor och julpynt av alla de slag. Syrummet i Sonarp kommer att se till att kunderna har möjlighet att köpa dukar, kuddar, gardiner och andra textilier.

De har några hektiska veckor framför sig då butiken i Vaggeryd ska drivas samtidigt som de ordinarie verksamheterna på hemmaplan sköts som vanligt.

– Nu har vi ett hektiskt dygn framför oss, menar Anna och fortsätter med arbetet att få butiken redo för sugna kunder. Att folk är nyfikna och förväntansfulla fick jag klart för mig när ett antal personer ryckte i dörren under den korta stund som jag besökte butiken.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Nytt liv i Vaggeryds centrum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *