Nyheter

Öka parkeringstiden kring torget

Nyheter En kommuninvånare har lämnat in ett förslag till kommunfullmäktige gällande parkeringstiden i de centrala delarna av Skillingaryd.

Arkivbild

– I dag var jag hos tandläkaren och i anslutning till detta på apoteket. Det fanns inte en chans att klara detta inom den ynka timma man får parkera på torget. Man måste vara i tid, det kan uppstå fördröjningar och det är väl rimligt att den som ordineras ett läkemedel också skall kunna hämta ut detta från apoteket utan att behöva flytta bilen?

– Vi är tydligen många som har samma problem, och det är inte enbart min kombination av tandläkare och apotek utan även andra aktiviteter som det inte finns en rimlig chans att klara av inom den utsatta timman.

– Jag yrkar därför på att parkeringstiden med det snaraste höjs till två timmar, hälsar kommuninvånaren som nu lämnat in medborgarförslaget till kommunfullmäktige. 

Taggar

Dela


8 reaktioner på Öka parkeringstiden kring torget

Jag tycker faktiskt att parkeringsutbudet är bra i Skillingaryd har aldrig under mina drygt 30 år upplevt stora problem, något värre är situationen i Vaggeryd men det bor i och för sig mer folk där samt något mer attraktiva butiker och med det ett större utbud som skapar lite problem platsmässigt.

Inte konstigt att det inte blir cirkulation på 2-timmarsparkering eftersom man låter bilen stå
parkerad där mer än en hel vecka. Var finns och gör p-vakter?

Kan bara hålla med detta medborgarförslag. Är ju omöjligt att hinna med tandläkaren, apoteket och om man ska hinna med andra butiker i centrum.

Kommer man till Vaggeryd så är det två timmar Där finns en stor parkeringsplats nära centrum som man får stå hela dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *