Nyheter

Två lastbilar i olycka

Nyheter Vid 12.40-tiden fick räddningstjänsten larm om en trafikolycka söder om Klevshult.

Olyckan ska ha inträffat strax söder om Klevshult, vid en rastplats. Enligt SOS ska flera lastbilar vara inblandad.

Det finns ingen information om skadeläget i skrivandets stund. Båda körfälten på länsväg 846 och 803 är blockerade.

 

Taggar

Dela


7 reaktioner på Två lastbilar i olycka

Helt rätt som Johan säger men nu är de ju inte kommunen som har hand om varken vägen eller saltning av denna sträcka, utan trafikverket.
Den saltas enligt gällande krav.

Tänk lite innan ni gnäller på sånt ni inte begriper.

Nu är det så att av erfarenheter av att vara yrkeschaufför vet jag att det sköts väldigt dåligt just halkbekämpningen just här då jag besöker rasta en hel del, även tvätten. Om ni också tänkt på så är just denna kurvan fel doserad. Självklart ska man anpassa farten vid dåligt väglag och det är 30km hastighets begränsning, men med 60 ton och feldosering och halka är det svårt.

Salta varje gång har jag inte sagt om du läser noga men att halkbekämpa då och då är inte fel. Det gäller inte bara denna vägsträcka. Har inte heller gnällt på kommunen utan en åsikt då jag vet att det sköts dåligt och det måste man kunna säga.

Sedan är det också så att de som kör ut från tvätten kör vänster varv inne på rasta för att undvika det största vattentapp i kurvan.

@Johan I detta fallet så är det som iem skriver troligtvis isgata på grund av lastbilar som kommer från tvätten och dumpar av vattnet från taket när de svänger ut på gatan. Ska kommunen åka och salta varje gång nån kommer därifrån? Snarare än att gnälla på kommunen så behöver folk lära sig att anpassa sig efter väglag och situation.

Inte konstigt att det smäller där när bilar som varit på tvätten svänger så välter vattnet på kapellet ut som sen fryser till isgata trolig orsak ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *