Nyheter

Olycka på Vaggerydstravet

Nyheter Det är tävlingar på Vaggerydstravet i dag och en kvinnlig tävlande fördes till sjukhus.

Kent Carlsson, ordförande på Vaggerydstravet, berättade att det gick ändå bra med kvinnan. Hon var vid medvetandet hela tiden. Två ambulanser var på plats.

Kvinnan följde med till sjukhuset för vidare kontroll och röntgen.

Tävlingen återuppstod vid 12,30 tiden igen.

Tero Väisänen

Taggar

Dela


11 reaktioner på Olycka på Vaggerydstravet

nu får ni ge er!!! spelar väl ingen roll hur många ambulanser som fanns på plats…huvudsaken är väl att människor och djur mår bra!!!

Titta på sporten där ligger ett helt bildspel, titta på bild 26 hur många ambulanser som syns

Till ARG!!!!
Endel dras mer till djurs mående än människors. Inget fel med det! Då många människor redan är så stora egoister inom djurvärlden så är det alltid fint med människor som bry sig om djuren!
Och som sagt, det står ju redan om människans mående.
Så mer respekt till djuren är aldrig fel!

Tillåt mig lägga mej i ;
Helt oväsentligt men TVÅ ambulanser måste varit på plats då bilden tydligt visar FYRA ambulanssjukvårdare. Man åker alltid två i varje bil. Fyra får omöjligt plats.

Trevlig söndag

Arg!!! Men dom skrev ju i artikeln om människan då är det väl ändå inte fel och fråga hur det gick med hästen 🙂 lugn o fin.

Jag var på plats. Det var bara en ambulans som kom till banan. Så det var aldrig två ambulanser på plats. Den andra du såg måste varit på annan utryckning

Det var en ryttare som ramlade av. Hästen och ryttaren är ok. Artikeln stämmer inte helt. Var en ambulans på plats, inte två

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *