Nyheter

Operatören: Därför är det driftstörningar i Skillingaryd

Nyheter En hel del läsare har hört av sig till Skillingaryd.nu och haft synpunkter på att deras internet har legat nere. Orsaken till detta är att Telenor håller på att uppgradera utrustningen i området.

Folk har hört av sig och berättat att de saknar internet och bara kan ringa och sms:a ibland. När vi når operatören Tele 2 så hänvisar de vidare till Telenor. De båda företagen samarbetar till viss del och det är de sistnämnda som just nu utför underhållsarbete i Skillingaryd.

Boel Bengtsson är presskontakt hos Telenor:
– Vi håller på att byta till 5G och just nu är vi i Skillingaryd. Så anledningen till driftstörningen är att vi håller på att uppgradera utrustningen.

När räknar ni med att vara klara?
– Om allt går som det ska så blir det under denna veckan. Under tiden tills det är klart kan det upplevas som lite svajigt och att det även ligger nere ibland.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Operatören: Därför är det driftstörningar i Skillingaryd

Det va samma i Vaggeryd i sommras.
Tre dagar utan internet. Dålig information från operatören kan jag tycka! Misstänkte att de va tal och uppgradering till 5G. Skall dock tilläggas att när det är helt klart kommer ingen klaga 😃

Vi bytte från Telenor för några år sedan då det var avbrott hela tiden.
Med Tele 2 har det fungerat i princip nästan hela tiden.
Vi hade dem redan när stormarna Gudrun och Erik härjade och under Gudrun hade vi sammanlagt 20 minuter utan mobil, då var vi nästan de enda som hade dem och och ”hela” byn kom till oss och ringde.
Men sammanslagningen med Telenor verkar vara mer eller mindre katastrofal.

Postnord verkar liggqr nere på Hemköp Skillingaryd
Går inte hämta paket kanske har nått med driftstörningar att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *