Nyheter

Pangstafetten och Knattelopp arrangeras

Nyheter Pangstafetten, nästa fredag, arrangeras av Skillingaryds FK och i samarbete med kyrkorna arrangeras även Torgkalaset med olika aktiviteter för barn och unga 

Arkivfoto

– Alla kan vara med och delta i loppen som arrangeras, vuxna, barn, elit eller som motionär. Vi har stafettlag för skollagen, en öppen klass för ungdomar samt en öppen klass för alla, berättar Lotta Ryman hos Skillingaryds FK.

I stafetten bildar man lag på tre personer där varje person springer, joggar, lunkar eller gå de två kilometrarna i centrala Skillingaryd. Eftersom vi har tre olika klasser så kan alla var med.

– När lagen gått i mål väntar korv med bröd samt prisutdelning förstås. Innan stafetten drar igång vid torget i Skillingaryd klockan 18.00 får barn upp till åtta år springa ”Knatteloppet” där pris utlovas till alla som går i mål. När det gäller anmälan och övriga frågor hänvisar vi till pangstafetten@skillingarydsfk.se, men om man vill springa ”Knatteloppet” behövs ingen föranmälan utan den görs på plats, avslutar Lotta.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *