Nyheter

PHL växer med ny partner

Nyheter I dag stod det klart att  Jönköpingsföretaget Tosito AB– som även har verksamhet på en del andra platser – går in som delägare i PHL Fastigheter som är baserat i Vaggeryds kommun.

Arkivbild från fastighet byggd av PHL i centrala Vaggeryd

– En bra partner som gör att vi kan utveckla företaget och bygga mer lokalt, säger Per Larsson som är vd för PHL Fastigheter.
– Vår målsättning är att skapa betydande tillväxt av fastighetsbeståndet genom förvärv och utveckling i vår kommun säger Per Larsson

I nyproduktionen planeras bland annat för cirka 300 bostäder de kommande åren. Syftet är att bolaget i huvudsak kommer att aktiva sig med nybyggnation i Vaggeryds kommun.

Tosito går in som hälftenägare i PHL Fastigheter.

– Vi är mycket glada att få möjligheten att bli 50-procentssägare till PHL och tillsammans öka satsningen i Vaggeryd. Vi ser Vaggeryds som en mycket intressant växande ort där behovet av bostäder – hyresrätter och bostadsrätter – är stort kommande åren. Det är en kommun som växer och vi tror verkligen på dess geografiska läge. Det är helt klart en kommun som kommer utvecklas starkt de kommande åren säger Tommy Fritz, vd Tosito

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *