Nyheter

Polisen beslagtog bilar i Skillingaryd

Nyheter Polisen genomförde i dag flera poliskontroller i Skillingaryd. Fokus låg på att fånga upp fortkörare.

Två bilförare i Skillingaryd fick sina bilar beslagtagna av polisen i dag. Arkivfoto

Något man också lyckades bra med. Dessutom ertappades två personer som inte skulle skulle köra bil. Dessa båda fick se sina bilar bli beslagtagna av polisen.

Det handlade om minst fyra stycket som fick ordningsbot efter att ha kört bil för fort i Skillingaryd. Polisens presstalesperson, Åsa Willsund berättar att detta antal kan komma att ändras under dagen.  – Vi har inte fått in alla rapporter än, så det kan handla om fler än fyra fortkörare, säger hon.

Klockan 10.25 stoppade polisen en personbil på Sturegatan. Bilen kördes av en kvinna i 30-årsåldern som saknade körkort. Hon har tidigare ertappats för samma sak, varför dagens stopp innebär att hon är delgiven misstanke om grov olovlig körning. Polisen befarade att kvinnan skulle upprepa sin bilfärd och tog därför hennes bil i beslag.

Klockan 11.48 stoppade polisen ytterligare en bil på samma gata. Eller, de försökte stoppa bilen. Föraren, en kvinna i 75-årsåldern stannade dock inte på polismans tecken utan körde vidare. Men efter ett par minuter så tog det stopp. Kvinnan har tidigare kört bil utan körkort och är numera misstänkt för grov olovlig körning. För att förhindra att kvinnan åter skulle köra bil så tog polisen hennes bil i beslag.

Taggar

Dela


16 reaktioner på Polisen beslagtog bilar i Skillingaryd

Såg en risig svart volvo 740 idag men en jätte kö efter sig genom skillingaryd med en kvinnnkig mycket äldre dam som nog som nog inte skulle köra

Märligt att diskussionen handlar om mopeder när det är en ”kvinna i 75-årsåldern stannade dock inte på polismans tecken utan körde vidare. Men efter ett par minuter så tog det stopp. Kvinnan har tidigare kört bil utan körkort och är numera misstänkt för grov olovlig körning”
Det är väl hon som är terroristen o inte mopedisterna…

nu ha polisen gjort sitt i skillingaryd i år tyvärr.
vore bra dom kunde kollahastigheter m.m i skillingaryd nån gång i månaden minst.

Det borde kollas hastigheter även ute på motorvägen oxå. Att åka i 110 där är att känna sig som bromskloss och även där blir man omkörd på på fel sida. Särkilt dessa vw-bussar med röd rand på sidan, Dessa fordon borde ingå i blåljusflottan.

Håller med om mopederna i samhället, inte alla men månt om många kör inte för sin egen eller någon annans säkerhet. Östra Allegatan är rena rama racerbanan. Här handlar det inte om att hoppa på någon, mer om att folk bryr sig om både andra och ungdomarna som kör innan det smäller rejält!!

Bra skrivet Funderar Tror att dom som glömt var dom värsta på sin tid Blir nog några gnällgubbar av dagens ungdomar också *L*

Säkert men de behövs nog också
Föräldrarna vet nog inte hur det går till så det kan bli en väckarklocka för lite samtal hur man ska var i trafiken

När man blir omkörd på båda sidor på bilen av ett gäng som kör på trottoaren och kör slalom på de vita strecken några kör på bakhjulen
Då blir man rädd mest för dom dom kan orsaka en stor olycka
De själva är minst skyddade

Mycket bra jobbat!
Nu fattas bara en mopedrazzia också mot det skoningslösa mopedgäng med vådligt trimmade mopeder som terroriserar Skillingaryds gator.

Nu får du väl ta å ge dig vadå terroriserar? Är alla mopeder trimmade? Hur var det när du var 15? Eller har du inte varit det?

Funderar, alla mopeder är inte trimmade, det har Gubblund inte påstått. Dessa personer som kör trimmat SKALL åka dit. I Vaggeryd är dom alldeles för många. Så en kraftig polisinsats behövs mot dessa.

Dessa kvinnor varför är det så roligt att köra bil, jag som har för mig att det är männen som står för buset i samhället. Får nog revidera mina åsikter.
Trevlig kväll på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *