Nyheter

Polisen larmades till busiga barn vid skola

Nyheter Polisen larmades vid 14.30-tiden till området kring Sörgårdsskolan i Skillingaryd där barn höll på att förstöra grejer utomhus. 

Johnny Gustavsson, polisens presstalesperson, berättar: 

– Någon vuxen hade tilltalat barnen, men de uppskattade inte att bli tillsagda. Vi tillkallas till platsen och i de bästa av världar är barnen kvar så vi kan åka hem med dem till vårdnadshavare för ett uppsträckningssamtal. Det är oklart vad det är för skador barnen har åsamkat i närheten av skolområdet på Tegnérgatan i Skillingaryd. 

Taggar

Dela


10 reaktioner på Polisen larmades till busiga barn vid skola

Våra barn och deras respekt för samhället och respekten för andra människor håller på att gå förlorad om man jämför med när man själv var i den åldern..
Samhällsklimatet blir allt hårdare, och det är viktigare nu än någonsin att vi sätter ner foten när vi ser eller upplever att något är fel.
Jag har full respekt för människor som kanske inte vågar konfrontera andra, men det finns så många andra sätt att hjälpa till med dessa problem!

Helt rätt! Varje förälders ansvar är att uppfostra sina barn till goda samhällsmedborgare! Avsaknad av respekt för andra ger inga goda samhällsmedborgare

Skolan har inte börjat ännu. Därav var väl ingen skolpersonal tillgänglig. Fritidspersonalen kanske håller till i annan byggnad och inte såg.Vad vet jag..
Blir trött på människor som dömer innan man vet hur det stod till. Hoppas vårdnadshavare tog ett rejält snack med sina barn, det är väl ändå där fostran börjar!

Visst men om barnen kanske 10-12 år skriker att du skall hålla käften och så vidare och inte slutar, vad skall du göra då? Ta dem i kragen och bli polisanmäld själv?

Jag tycker också det är sorgligt, tro mig men det finns tyvärr barn med noll och ingen respekt för vuxna.

Men snälla M hur är det? Det var ju vuxna som försökte utan lyckas, står ju klart och tydligt i artikeln. I dagens samhälle vet både du och jag att det inte bara är att ta tag i någon. Därav förmodar jag att personen agerade som den gjorde och tur är väl det. Då blev de en lärdom rikare.

M. Nu var det ju inte barn inskrivna i skolverksamhet/fritids det gällde utan barn som var där på efter bevåg. Lite skillnad. Tro sjutton inte att en personal på skola skulle tillkalla polis för sina egna eleverna räkning.

Bästa lekplats är borta
Det var tjo o stimm på rasten
Var härligt att höra hur roligt de hade när man gick förbi
Nu finns inget kvar av sådant då får man (hitta på något annat)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *