Nyheter

Rabatthäftet har sålt som aldrig förr

Nyheter Vår lilla stads rabatthäfte har dragit in 100 000 kronor till lokala idrottsföreningar och hjälper handeln i kommunen till merförsäljning.

Så här ser årets häfte ut och gäller oktober ut.

Föreningen Handel & Service har under några år gett ut ett eget kuponghäfte med erbjudande i den lokala handeln. Olika föreningar i kommunen har sålt häftena och fått in en bra slant till sina verksamheter. Efter återrapportering från föreningarna har man fått positiva siffror då fler föreningar är med med och säljer och antalet sålda häften har ökat stort.

– Hittills har det sålts över 1 100 häften ,vilket är fantastiskt bra. Det innebär att 100 000 kronor går direkt till de lokala föreningarna och om huvuddelen av rabattkupongerna löses in i våra verksamheter så omsätter det över fem miljoner i lokal handel. Det är toppenbra och skapar förutsättningar för både bra föreningsverksamhet och för lokal handel, berättar Stefan Aronsson som är ordförande i föreningen Handel & Service i Vaggeryds kommun.

– Det är bara positivt, vi har fått en hel del nya kunder också. Kunderna som köpt häftena är nöjda när de får bra rabatt, säger Kerstin Pierrou på Beklädnadsaffären i Skillingaryd.

– Det är ett trevligt häfte som ger våra lokala föreningar ett bra ekonomiskt bidrag och även ger handlarna i vår lilla stad ett bra skyltfönster. Vår verksamhet har det inte påverkat då vi knappt haft någon som använt sig av våra kuponger i häftet, säger David Pohl på Pohlarns BBQ i Vaggeryd.

– Det är ju en vinning för oss att vara med och vi har fått många nya kunder som upptäcker vilket sortiment vi har. Det genererar merförsäljning och man når ju ut på dubbelt sätt. Vissa köper häftet för att stötta en förening och andra är mer ute efter bra erbjudanden, säger Emelie Jakobsson på People i Vaggeryd.

– Vi har genom häftet fått kontakt med nya kunder och förhoppningsvis gör man ett bra avtryck inför framtiden, säger Bodil Mattsson på Mäklarhuset i Vaggeryd.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Rabatthäftet har sålt som aldrig förr

Hej Ola,
Lokal kvalitetsleverantör inom bbq.
Tog mig bara några sekunder att hitta på google genom namnsök enligt ovan.

Redaktionen kompletterar: Förkortningen kan översättas med barbecue och är en form av grillning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *