Nyheter

Riksdagsledamöter besöker kommunen

Nyheter På måndag får kommunen besök av riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahl och Allan Widman (L). Ett öppet möte planeras på kvällen där "skjutfältsfrågan" kommer på tal.

Skjutfältet kommer upp under riksdagsledamotsbesöket i kommunen

På måndag besöker (L);s riksdagsledamöter Vaggeryds kommun. Det är Allan Widman, ledamot i försvarsutskottet och riksdagsledamot från Malmö kommun samt kandidat för EU-valet och Emma Carlsson Löfdahl som är ledamot i socialförsäkringsutskottet och riksdagsledamot från Jönköpings län.

–Vi kommer att börja dagen med ett företagsbesök i Skillingaryd strax efter lunch där vi kommer att träffa och lyssna av människor och näringsliv är något som står på våra riksdagsledamöters ”att göra lista”. Båda ledamöterna  representerar lite varsin falang inom Liberalerna och det blir högt i tak. Man får ha olika uppfattningar och man blir respekterad både före, under och efter besluten, berättar Ken Frick (L).

Senare under eftermiddagen blir det ett öppet möte, med frågestund, på Miliseum där ”skjutfältsfrågan” kommer att diskuteras. Emma Carlsson Löfdahl har tidigare lämnat en motion om ett ”bullerservitut”, kanske är det något som kan hjälpa till att lösa upp knuten och underlätta bostadsbyggandet runt Skillingaryd skjutfält. Efter frågestunden håller (L) sitt årsmöte.

Fotnot; Pressmeddelande från (L).

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *