Nyheter

Rösta på Årets Skillingarydsbo 2021

Nyheter Nu går det att rösta på Årets Skillingarydsbo 2021. Här presenteras de fem nominerade. Sista chansen att rösta är söndagen den 6 mars 2022. 

Klicka på namnet och sedan skicka

Till redaktionen har ett 30-tal förslag inkommit. En förberedande jury har efter röstning utsett de fem som går till den slutliga omröstningen.

Det går endast att rösta på internet och det är en röst åt gången som gäller samt en röst per person.  Rösta på här där röstningen är öppen i minst en vecka.

De fem får sedan poängen 5, 4, 3, 2 och 1. Årsmöte med Skillingaryds Intresseförening, som kommer att genomföras 8 mars, kommer årsmötesdeltagarna också att få rösta och då blir det samma poängsystem. Får de två främsta lika röstetal blir det delad seger.

Övre raden:

Christer Malmborg

Det är fart och fläkt i Christer som ofta ses som ledande och bejublad revyartist i Tofteryd. Hans engagemang inom bilsporten i kommunen där han är engagerad och drivande ordförande för Götaströms Fordonshistoriska och fanns med som speaker vid Tures Torg i Klevshult när Rally-SM arrangerades i september. 

Maria Broström

Maria sätter Skillingaryd på kartan då hon, tillsammans med kameran, i höstas var nominerad till Europas främsta bröllopsfotograf. Genom åren har hon blivit flitigt anlitad till kändisbröllop. Bland dessa märks artisten Måns Zelmerlöw och fotbollsstjärnan John Guidetti.

Kerstin Nordenstam

Kerstin är engagerad i Kylåsbacken utanför Nyholm, scouterna i Åsafors och har ett stort hjärta för ideell verksamhet. Kerstin, som bor i Ålaryd, har fått alla kommuninvånare att återanvända det mesta, då Remida är arbetsplatsen. 

Dennis Johansson

Dennis startade för några år sedan ett motorsportteam, motokrossa cancer, för att samla in pengar till cancerfonden. Motorcrossteamet har tillsammans med sina samarbetspartner skänkt hundratusentals kronor till kampen mot cancer.

Susanne Smedberg

Ordförande i Trädgårdsföreningen och omtyckt lärare i Skillingaryd. Susanne bjuder gärna in till sin fina trädgård i Broddarp som inspirerat många.

Från vänster: Kerstin Nordenstam, Dennis Johansson, Maria Broström, Christer Malmborg och Susanne Smedberg. Montagebild: David Alin

Taggar

Dela