Nyheter

Rösta på Årets Skillingarydsbo 2022

Nyheter Nu går det att rösta på Årets Skillingarydsbo 2022. Här presenteras de nominerade och här kan man lägga sin röst

Till redaktionen har ett 30-tal förslag inkommit. En förberedande jury har efter röstning utsett de sju som går till den slutliga omröstningen.

Det går endast att rösta på internet och det är en röst åt gången som gäller samt en röst per person.  Rösta på här där röstningen är öppen i minst en vecka.

De sju får sedan poängen 7, 6, 5, 4, 3, 2 och 1. Årsmöte med Skillingaryds Intresseförening, som kommer att genomföras den 7 mars, kommer årsmötesdeltagarna också att få rösta och då blir det samma poängsystem. Får de två främsta lika röstetal blir det delad seger.

Berit Ryman
Berit är inne på sitt 85:e levnadsår och är en kvinna som åkt Vasaloppet ett flertal gånger och framför allt motionerar hon närmast dagligen och har gjort så i hela sitt liv. Hon har varit ledare i Skillingaryds Gymnastikförening i närmast hela sitt vuxna liv.

Christer Malmborg
Det är fart och fläkt i Christer som ofta ses som ledande och bejublad revyartist i Tofteryd. Hans engagemang inom bilsporten i kommunen där han varit drivande ordförande för Götaströms Fordonshistoriska

Elisabet och Roger Josefsson
Makarna Josefsson har haft ett fantastiskt engangemang med insamlingar till Ukraina. De är riktiga eldsjälar och en bra reklam för Skillingaryd. De har också ett mycket stort engagemang i Pingstkyrkan,

Johanna Melin
Trots att hon har diabetes sedan 25 år tillbaka orkar hon både driva eget företag och engagera sig ideellt i Missionskyrkans Uv-kår. Hon tog 20 år gammal över Skillingaryds Blomsterhandel och har själv drivit den i 7, 5 år. På fritiden lägger hon mycket tid som kårledare för Uv-kåren i Missionskyrkan.

Jörgen Johansson
Jörgen driver sitt framgångsrik företag Elagenten och har ett starkt politiskt engagemang. Både där och i sitt engagemang som ordförande i Skillingaryds Intresseförening arbetar han för bygdens utveckling. Jörgen har också varit drivande i styrelsen för Movalla Idrottsplats.

Salle Adinda
Salle – Atcha Adinda – har i många år jobbat för att göra skillnad för andra i kommunen och är därtill ett föredöme när det gäller hälsa. Han har även åkt till sitt hemland och där delat ut bland annat telefoner och fotbollsskor som Skillingarydsbor har skänkt till honom.

Sara Svensson/Stefan Rosén
Sara och Stefan har båda ett stort engagemang som ledare i Skillingaryds IS ishockey. De är verkliga ledare som ställer upp i ur och skur. Stefan får dessutom tränare i SIS framgångsrika A-lag i alltrean.

Taggar

Dela