Nyheter

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD Rösta på Årets Skillingarydsbo!

Nyheter Det är dags att rösta på Årets Skillingarydsbo 2018 och sista dag att rösta är den 26 januari.

1. Kenneth Adolfsson  [1/5]

2. Lollo Ahlnér  [2/5]

3. Rolf Claesson  [3/5]

4. Johanna och Jörgen Malmklint  [4/5]

5. Wivi och Kenneth Skoogh  [5/5]

Vi fick 20 kandidater och en förberedande jury har efter röstning utsett de fem som går till den slutliga omröstningen. Det var lite märkligt även i år att det var ett mycket stort avstånd från nummer fem till nummer sex. Därmed blev det som det var önskvärt enkelt att få med fem kandidater.

Det går endast att rösta på internet och det är en röst åt gången som gäller samt en röst per person. 

Gör så här: Skriv siffran OCH namnet på den du tycker ska bli Årets Skillingarydsbo 2018 till tavling@skillingaryd.nu senast 26 januari 2019.

De fem får sedan poängen 5, 4, 3, 2 och 1. Deltagarna vid årsmötet med Skillingaryds Intresseförening kommer också att rösta och där blir det samma poängsystem. Får de två främsta lika poäng blir det delad seger..

1. Kennet Adolfsson

Kennet är ordförande i Götaströms Golfklubb där han lagt ned ett fantastiskt arbete på att tillsammans med andra utveckla banan och sett till att klubbens ekonomi är god. Han har också visat ett mycket stort engagemang i att hjälpa flyktingar.

2. Ann-Louise ”Lollo” Ahlnér

Lollo nomineras som en fantastisk kvinna med sin skönsång i bland annat Missionskyrkan. Med kort varsel ordnade hon med en kör till det gemensamma julfirandet i NTO-lokalen. Lollo bor i ett av kulturhusen på Kaffegatan som hon vårdar väl. Hennes dörrar är alltid öppna och hon upplåter sitt hus till ensamkommande flyktingar. Vidare var hon mer eller mindre en raket i kyrkovalet när det gäller personröster

3. Rolf Claesson

Varje år cyklar tusentals personer till Paris för att samla in pengar till svårt sjuka barn i projektet Team Rynkeby. En som deltog under 2018 är Rolf Claesson från Skillingaryd.
Rolf är även en uppskattad och engagerad mentor på Industriprogrammet på Fenix som hjälpt många skoltrötta elever genom åren att få intresset och närvaron för att kunna genomföra en utbildning. Han har även ett stort engagemang i Frälsningsarmén

4. Johanna Malmklint och Jörgen Malmklint

Johanna och Jörgen är ett par som i olika föreningar lagt ned ett mycket stort engagemang.
Johanna gör ett fantastiskt jobb inom Skillingaryds Gymnastikförening och speciellt för truppgymnastiken, som har vuxit sig så stor och engagerar inte bara barn/ ungdomar, från Skillingaryd och kommunen, utan även närliggande platser.
Jörgen har varit ordförande i Skillingaryds IS hockey (nu materialare) och har lagt ned ett stort arbete bland alla ungdomar. Han är även aktiv inom Lions Club där han varit president (ordförande).
De är båda väldigt omtyckta av såväl aktiva medlemmar som supportar/föräldrar.

5.Vivi och Kenneth  Skoogh 

Motivering för ”Vivi” och Kenneth Skoogh: för deras stora engagemang gällande ishockeyskolan i Skillingaryd. De har oavbrutet hållit på i 25 år och det handlar inte bara om just ishockeyveckan utan det är mängder med förberedelser under året. Båda är även mycket aktiva i Pingstkyrkan.

Taggar

Dela