Nyheter

Rut är ny på salongen

Nyheter Hårateljén i Vaggeryd utökar..

Rut Ragnarsdottir finns nu på Hårateljén

En ny företagare finns på Hårateljén i Vaggeryd. Det är Rut Ragnarsdottir från Hok som nu kommer att anbringa skönhet hos alla våra kommuninvånare. 

– Jag är utbildad Cidesco hudterapeut från Reykjavik, Island och har varit i branschen sedan 2005. På Island jobbade jag på Grand hotel Reykjavik och Islands finasta Spa Blå lagunen. Jag flyttade till Båstad för 3,5 år. Sedan två år bor jag i Hok då jag började jobba som hudterapeut på Hooks Herrgård. Sedan mitten av november finns jag också i en egen salong här på Hårateljén i Vaggeryd och tar emot kunder en till två dagar i veckan, börjar Rut Ragnarsdottir berätta. 

Rut hörde själv av sig till salongsägaren Marie Engman, som nappade direkt på förslaget. 

– Jag hade två personer som hörde av sig samtidigt, men jag vill ha utbildad personal och Rut är egen företagare och hyr ett rum här hos mig. Jag valde Rut för hon har en gedigen erfarenhet, menar Marie Engman. 

Idag kan man boka tid hos Rut via bokadirekt för att få ansiktsbehandlingar, vaxbehandlingar, Brasiliansk vaxning, formning av bryn och fransar och lashlift. 

– Jag är diplomerad från Svenska Skönhetsskolan i Borås  inom microneedling, lashlift, hyaluron-pen, och microblade. Snart kommer jag till med att utföra dom behandlingarna med.

– Det bästa med mitt yrke är att se kunderna nöjda och glada. Jag har jobbat mycket med massage och kroppsbehandlingar, som är roligt också. Men bäst är att kombinera tycker jag, säger Rut med ett varmt leende. 

– Rut är alltid glad och positiv, avrundar Marie som nu utökat sin salong med sin nionde specialist. Förutom fyra frisörer och två frisörelever finns osteopat, nagelteknolog, fransförlägning och sedan lite mer än en månad tillbaka även hudterapeuten Rut Ragnardsdottir med sitt företag ”RR Beauty Salong”. 

Rut jobbar med Esse Probiotic Skincare som är vegansk och ekologisk hudvård från Sydafrika. Produkterna innehåller levande pro- och prebiotika för att stötta hudens mikrobiom, alltså de levande bakterier som lever på huden.

Marie Engman, till höger, är glad över att att Rut Ragnarsdottir finns på salongen

Taggar

Dela


1 reaktion på Rut är ny på salongen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *