Nyheter

Sålde tobak utan lov

Nyheter Polisen kontrollerade tobaksförsäljningen i butikerna i Skillingaryd under onsdagseftermiddagen

– Områdespolisen gjorde kontroll i Skillingarydsbutiker under onsdagseftermiddagen. En av butikerna sålde tobak utan tillstånd. Vi tog hand om ett 30-tal cigarettpaket och några doser med snus. En anmälan om brott mot tobakslagen upprättades, säger Henrik Allgurin på polisen i Värnamo.

Brott mot tobakslagen kan innebära böter för butiksägaren.

Taggar

9 reaktioner på Sålde tobak utan lov

Härligt inte en dag förtidigt.. Äntligen säger jag som förälder. Och jo Linus vi har tyvärr en butik som det åker ut både tobak och energidryck utan kontroll till kommunens ungdomar.

Fast detta handlar inte om det Marie, detta handlar om en butik som inte har tillstånd att sälja tobak alls. Det handlar alltså inte om någon av våra stora butiker eller mackar.

Svenskarna o deras förbud.Men de e ju enkelt att kolla butiker.Kanske kolla vilken butik som sålde ”ägg”till minderåriga som sen kastades på bilar i trafik.

Mammamia! Jo jag förstod i artikeln att det var ett ställe som INTE har tillstånd vilket jag är tacksam för att någon lyckats sätta dit som mamma till ungdom!! Men jag svarade också Linus att det finns faktiskt minst en butik som säljer utan kontroll till ungdomar som då har tillstånd om det måste tilläggas!

Det finns ju en anledning till att Sverige styrs av lagar och regler. De som driver någon form av rörelse är ju skyldiga att följa dessa bestämmelser.
Hur svårt ska det vara????
Så jämförelsen med ägg var ganska löjlig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *