Nyheter

Säsongspremiär för Hjortsjöns camping

Nyheter Nu slår campingen i Vaggeryd upp portarna

Annamaria Hultén

Nu har en ny arrendator tagit över Hjortsjöns camping i Vaggeryd och det är en person med stor campingvana som nu blir campingvärd. Det är Annamaria Hultén, som bor lite utanför Vaggeryd som nu ville leva sin dröm.

– Tankarna på att driva en campingplats tog fart förra sommaren, berättar Annamaria som campat sedan barnsben och numera åker de runt i husbil. Men det blir inget med det denna sommaren för nu är det Hjortsjöns camping som gäller.

Den nya servicebyggnaden är inte klar ännu vilket Annamaria beklagar.

– Det hade varit skönt om den var klar, säger Annamaria och tillägger att campingen i stort sett är fullbokad när skogselmia går av stapeln. Hon tycker att det är synd att behöva hänvisa till den gamla byggnaden.

Hur ska du driva campingen?

– Jag har skrivit kontrakt för denna säsongen och kommer att finnas här så mycket som möjligt, säger Annamaria och tillägger att hon har anställt några ungdomar under sommaren. De flest är timanställda som hjälper till då och då. De har också avtalat med en person som kommer att sköta gräsklippning och stranden.

Nu är minigolfbanorna städade och glassboxen ska fyllas. Det finns planer på att servera pannkakor och pajer framöver, men eftersom de inte har diskmöjlighet kommer de att använda sig av engångsartiklar av naturfiber. Så nu är det bara för de campingsugna att bege sig till Hjortsjöns camping för ett sommaräventyr.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Säsongspremiär för Hjortsjöns camping

Kul med lite nysatsning. Känns relevant och väldigt rätt!

Hoppas på fint väder i sommar nu också så försäljningen går bra i kiosken.

Men va roligt! Tror verkligen att campingplats i Vaggeryd har potential. Vi ligger ju bra till geografiskt och läget vid Hjortsjön är ju jättefint. Bara servicebyggnaden blir lite trevligare, och det är den ju snart. Sen tror jag på smidiga ställplatser för husbil är viktigt. Stort Lycka Till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *