Nyheter

Semesterfirare klagar på gräsklippning

Nyheter I e-post till kommunen har ett semesterfirande par från Skåne lämnat in ett klagomål

I brevet till kommunen kan man läsa att semesterfirarna från Skåne kom till Vaggeryd som tillfälliga besökare vid den nya ställplatsen då campingen har rykte om sig att vara tyst och lugn.

– Vi har varit här tidigare och upplevt just detsamma. Men under morgonen vid klockan 07.00 har någon sett som nödvändigt att starta gräsklipparen alldeles intill på allmän platsyta. Vem som helst kan inse att tiden är illa vald när det är semester- och besökstider. Vi campare har ingen isolering i våra väggar, menar skribenten och ber kommunen att se över tider för gräsklippning, åtminstone en timme framåt. Annars riskerar campingen att få dåligt rykte. 

 

Arkivfoto

Taggar

Dela


19 reaktioner på Semesterfirare klagar på gräsklippning

Ja tror att alla de som klagar är de som hellre lyssnar på vrålmusik och skrål nattetid när vettiga människor av naturliga skäl vill sova så de är pigga på morgonen. Har ett förslag: De som klipper gräs gör det på tider som inte stör dem som sover på dagen och de som festar runt inte stör dem som sover på natten. Så blir det frid och fröjd.

Ja jisses, vilka bekymmer folk har.
Om det nu var gräset vid parkeringen som klipptes så säger det kanske sig självt att det är något som måste göras innan det anländer flera dagbesökare.
Eller?

Utanför mitt hem klipps gräsmattan 2 ggr/vecka och de startar alltid kl. 07.00. Inget konstigt med det alls. De som jobbar med klippningen har ju ett arbete att sköta och kan knappast lägga upp ett schema som passar alla omkringboende…
Vänj er!

William, vet inte vilken dag detta skedde, men om du vet så kan du ju berätta då inlägget lades upp 08/08 kan ju kommit in tidigare iofs. Verkar dock lite udda att gå upp tidigt på morgonen för att hinna klippa gräsmattan innan jobbet.
Det kan man väl isåfall göra efter jobbet eller resterande av veckan då man tydligen jobbar som du antyder.

Folk har olika semestertider, så sluta gnälla innan ni vet all fakta. Medan vissa vill sova ut så har någon annans arbetsvecka börjat kl 7:00. Så enkelt är det. Gillar ni inte läget, skaffa öronproppar. Det är vad det är.

Sova är viktigare för kroppen än att en gräsklippare ska gå klockan 7 på morgonen anser jag.
Finns förmodligen andra tider under dagen alt andra dagar man har tid för gräsklippning. Som ovanstående sa, det är semestertider och folk kanske vill vila upp sig.
Gräsklippning kan man planera in, sömnen vet vi att de flesta sover längre än till kl 07.00 vid ledighet.

.H.J.
Om mitt inslag tolkas so m att jag försvarar att det skall godtagas att klippning utföres kl. o7oo en morgon gör jag givetvis inte det, men skadan var skedd och kommunen var kontaktad så jag drar slutsatsen att allt ställs tillrätta och att vi får hit de campare som vill vara här, och se till att de trivs, för det behöver vår kommun.

Jisses, handlar detta i grund och botten om att de inte vill ha ställplatser för husbilar vid Hjortsjöbadet? Ser framför mig hur någon startar gräsklipparen kl 7 och springer med den utanför husbilarna. Blir faktiskt inte förvånad om det är så och särskilt inte när jag läser en del kommentarer här om att husbilsägarna kan stanna där de kommer ifrån. Sorgligt och på riktigt låg nivå är det!

Det var den dummaste kommentar jag någonsin läst. Vi kan inte vara så egoistiska att vi skall sätta kommunens goda rykte på spel. Hoppas att du som uppmärksammat kommunen läser detta och fattar att detta är inget som någon av oss kommuninnevånare kan bejaka. Vi vill ha en lugn och harmonisk relation till våra besökare, och vill gärna se dem igen. Om det är gnällspikar som är ute och promenerar får man se till de håller sig inne!

Undrar vem som sköter klippningen där. Kan knappt vara AME eller kommunen. För då hade de inte varit i gång 07.00

Jag håller med Skåningarna! Klockan 7 behöver man inte sätta igång med gräsklippning på det stället. Det finns andra gräsytor att klippa så tidigt på morgonen där man inte stör varesig besökande eller boende. Finns viljan så finns lösningen🤷🏼‍♀️

RastlFimns verkligen rastlösa människor utan vett, starta en motorgräsklippare 07:00,på semestern dessutom då många passar på att vila upp sig, visa lite lite hänsyn till både grannar och campinggäster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *