Nyheter

Sex fick böter på Åkersvägen

Nyheter I dag på morgonen gjordes en trafikkontroll på Åkersvägen i Skillingaryd mellan 05.33 och 06.16. Sex stycken förare hade lite för bråttom och fick böter för hög hastighet. Det var rimliga hastighetsöverträdelser och ingen av dessa blev av med körkortet.

Taggar

Dela


10 reaktioner på Sex fick böter på Åkersvägen

Instämmer! Hoppas på en kontroll på Valdshultsvägen framöver. Här susar många förbi i 100 på 50-vägen utanför oss..

Fel plats jag anser att du inte ska uttala dig om saker du inte vet.
Hastigheten på denna väg är ofta otroligt hög och på vägen färdas skolelever och förskolebarn till Sörgårdsskolan och Bullerbyn. Så platsen var väl vald av polisen.

Man kan fundera hur angeläget det är att göra en trafikkontroll på Åkersvägen. Gör i stället en kontroll utanför Åvikens förskola på Södra Park. Här lyser polisen med sin frånvaro trots att det är den mest trafikerade gatan i kommunen. Här är det maximalt tre av tio som håller hastigheten på 30. Varför är det helt omöjligt att bygga trafikhinder i vår kommun? Man kan inte lita på människors goda vilja att ta hänsyn till hastighetsbegränsningar.

Det är precis det som behövs. När man kommer på Åkersvägen från sidovägar så kommer de från Hillerstorp så fort att man blir nästan knuffad framför sig.

Fel plats? Sex bilister fick böter på grund av fortkörning. Bevis på att alldeles för många kör för fort. Valdshultsvägen borde bli nästa att hålla till vid!

Fel plats! Det skulle behövas en hastighet sänkning till 60 innan bron vid Åker från Hillerstorp så att man har en chans att komma över korsningen man ser bilar från Skillingarydshållet men inte från Hillerstorp förrän de kommer för nära in på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *