Nyheter

SIS firar 100 år den 3 september

Nyheter Lördagen den 3 september firar Skillingaryds IS 100 år med en familjedag på Movalla. Man bjuder på bowling, fotboll, ishockey och tennis plus att alla besökare även bjuds på korv eller hamburgare.

SIS:are redo för jubileumsfest. Från vänster: Fredrik Berg, Julia Törnberg, Jonas Grunditz, Sara Svensson, Helena Johansson, Lena Rylander, Per Bunnstad, Stefan Rosén, Roger Svenningson och Sven-Erik Andersson.

– Vi vill visa på bredden på SIS verksamhet, säger Per Bunnstad som är ordförande i SIS jubileumskommitté, precis som han var vid jubileet för 40 år sedan.

Michael Svensson, tidigare utlandsproffs medverkar vid familjedagen. Arkivbild

Den gången hade han hjälp av Gösta Bornander, Stig Wahlström och Bo Stråth. Den här gången medverkar Marita Nyman, Roger Svenningson och Lena Rylander tillsammans med Per i kommittén. På senare tid har den även förstärkts med flera medlemmar ur de olika sektionerna i SIS.

En rad matcher i fotboll och ishockey ska spelas liksom ett möte SIS-veteraner – politiker.

Det blir tennis via tennisklubben och SIS bowling har en speciell bowlingbana på plats. Utöver ren idrott blir det medverkan av Götaströms Fordonshistoriska Klubb, räddningstjänsten och kanske ytterligare någon. Dessutom har SIS bokat in en hoppborg och det lottas ut pris till någon av alla som väljer att komma i SIS-mundering denna dag.

SIS har även ett par stora prisfester under dagen och vid fotbollens prisutdelning medverkar bland andra SIS tidigare fotbollsproffs Michael ”Pillo” Svensson och hedersmedlemmen Evert ”Putte” Reinholdsson. Dessutom kommer förbundsrepresentanter, grannklubbarna med flera. HV 71 har också fått en inbjudan att komma med lämpliga personer att skriva autografer.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *