Nyheter

Skatepark kan flyttas till idrottsplats

Nyheter Skateparken som är belägen strax söder om Hemköp i Skillingaryd kan flyttas. Om föreningen för Movalla IP samtycker

Skateparken i Skillingaryd

Det var i samband med underhåll och driftfrågan gällande skateparken i Skillingaryd som frågan kom upp angående parkens läge och placering. Den nuvarande platsen har inte blivit den naturliga mötesplatsen för barn och ungdomar, som var tänkt från början. 

Kultur- och fritidsförvaltningen ser behov av att flytta skateparken till en plats där ungdomarna finns och ett förslag finns att lämna över frågan till föreningen Movalla IP om flytt av skateparken kan göras till idrottsplatsen, som är en naturlig mötesplats för bygdens ungdomar. 

Taggar

Dela


6 reaktioner på Skatepark kan flyttas till idrottsplats

Men vad säger grannar till Movalla.
Det kan ju förekomma skratt och skrik runt en sådan anläggning.

Skulle inte förvåna mig om kommunen försöker dumpa över ansvaret av skötseln av skateparken till föreningen som driver Movalla Ip.
Ett sätt att spara pengar och inte vilja ta ansvar för egna handlingar från kommunen.

Vore väl perfekt att flytta den jämte Movalla. Gör ett riktigt fin plats för både för stora och små barn. Finns ju gott om plats vid (gamla trafikbanan) eller vad den nu kallas.

Flytt av parken längre från centrum kommer inte att öka intresset för den. Satsa på en bättre och större lekplats istället som passar både yngre och äldre! Multiarena där man kan utöva både basket, fotboll med mera.

Finns inte en enda vettig lekplats i hela kommunen i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *