Nyheter

Skottlossning: 25-årig man gripen

Nyheter Klockan 15.03 inkommer samtal till polisen om misstänkt skottlossning på en innergård i närheten av Ringvägen i Värnamo.  – Flera skott har avlossats, en man gripen misstänkt för försök till mord, vi söker vittnen, berättar Johan Borg, som är lokalpolisområdeschef till Värnamo.nu. Uppdaterat.

Lokalpolisområdeschef Johan Borg berättar mer:
– Flera skott ska ha avlossats. Vi bildar oss en uppfattning när vi anländer och fynd hittas som talar för att det kan vara så. Platsen är avspärrad. 

– Klockan 16.18 grips en 25-årig man för försök till mord. Mannen är känd av oss sedan tidigare. Vi inväntar teknisk undersökning, hund söker av platsen och vi har polisiär närvaro i området. 

– Vi eftersöker fler personer som kan sättas i samband med händelsen samt fler vittnesuppgifter. Vi har inga kända skador på någon person. Just nu är vi i ett tidigt skede då vi samlar in uppgifter. 

– Vi uppmanar de som har något att berätta att ringa 114 14 eller söka upp polisen som finns på plats vid Ringvägen i Värnamo, avrundar Johan Borg, lokalpolisområdeschef i Värnamo. 

Uppdaterat: Den misstänkte mannen anhölls senare på kvällen

Arkivbild David Alin

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *