Nyheter

Skrattfest hos PRO

Nyheter Vaggeryds PRO gästades vid senaste mötet av Satu Jonsson på VSBO och ”Tilda med klös” alias Anders Hermansson som kom och berättade om sitt liv på ett mycket underhållande sätt.

Satu Jonsson VSBO informerar om byggläget i kommunen  [1/6]

Tilda agerar  [2/6]

Tilda behöver hjälp ner från scenen  [3/6]

Så här gjorde stor var den  [4/6]

Så här ser Anders Hermansson ut.  [5/6]

Anders avtackas av PRO ordförande Reine  [6/6]

En höstruskig torsdag i november samlades nära 80 medlemmar för att höra bland annat  Satu Jonsson från VSBo berätta om vilka byggnationer som är på gång i kommunen och Anders Hermansson som berättade om sitt liv på ett mycket underhållande sätt.

 VSBo:s vd Satu Jonsson berättade om vilken verksamhet VSBo har och hur framtiden ser ut med nybyggnationer och hur många lägenheter som är på gång. Det finns två seniorboende/trygghetsboende i kommunen och Satu berättade om hur de fungerar. Hon påminde om, att om man står i bostadskö så måste ansökan uppdateras en gång om året annars stryks man ur listan.

Plötsligt kom ”Tilda” på besök. Med visst besvär efter en höftoperation äntrade hon scenen och började berätta om sitt liv och sina bekanta på ett mycket medryckande sätt. Hon vävde också med publiken i sina historier. Många glada skratt hördes, en del var igenkännande över det hon berättade.

Nu var det tid för kaffe och Tilda hjälptes ner från scenen.

Efter kaffet var det dags för höstmöte och mötet godkände det förslag till verksamhetsplan för 2018 som styrelsen föreslog. Likaså godkändes förslag till budget.

Till ny sekreterare i styrelsen valdes Marianne Elg.

Men Tilda hade mer att berätta så den goda underhållningen fortsatte till glada skratt och applåder. Hon avtackades sedan av Reine med en påse godsaker.

Innan mötet avslutades med lottdragning informerade Reine om kommande verksamhet.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *