Nyheter

Skyltar förstörs

Nyheter En Skillingarydsbo såg med egna ögon hur en kulturell skylt utanför Frälsningsarmen vandaliserades i söndags.

Jag såg hur en yngling mejade ner skylten, jag skrek högt men det hjälpte inte. Tyvärr satt jag på tredje våningen och insåg att det inte var lönt att springa efter”.

Dessa kulturella skyltar finns uppsatta över hela kommunen och det är de olika hembygdsföreningarna och Ola Hugosson som sett till att de har kommit upp. Verkar ju tråkigt att de nu vandaliseras. På facebook skriver en annan skillingarydsbo att även skylten vid hemköp är vandaliserad och hans kommentar är ”den sista idioten är inte född ännu”.

Linus Persson

Taggar

Dela


5 reaktioner på Skyltar förstörs

Dessa ungdomar måste vara hatiska mot vårt samhälle eller så är det brist på uppfostran – komma på dem och skicka hem räkningen till dem – det vore de bästa. Det ska inte skattebetalare stå för .

Skulle till apoteket i dag och gick undergången vid stationen. Tre lampor av sex eller åtta var totalt sönderslagna. Sen gick jag förbi UC,hela trappan utanför var smutsig och fläckig av öl eller urin,fullt med cigarett fimpar och tomma cigarett paketer. Är det så ungdomar vill tacka kommunen för att dom har fixat lokaler dom kan va i och dom ska ha nåt o göra. Verkar som att dom har mer o göra utanför,med grisa ner och förstöra.

Killen på max 14 år som bröt av skyltens pelare vid Frälsningsarmén (25 augusti) hade mörkblåa jeans, svart hoodietröja, grå (tror jag) jacka över, mörka skor och mörk keps. Hans hår var brunt.
Hans ena vän, en kille i samma ålder, hade mörkt hår som gick till axlarna, vit t-shirt, mörkblåa jeans, mörka skor och en basketboll. Den andra vännen, också kille i samma ålder, ljusgrå hoodie, mörka (svarta?) Byxor/jeans, brunt, halvlångt hår med lite längre lugg.

Så om det är några föräldrar som känner igen sig i sina barn på dessa beskrivningar kanske borde ha ett litet samtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *