Nyheter

Smålandsbolag expanderar med ytterligare Happy Homes-butik

Nyheter Den 106 år gamla färgbutiken Hallbergs Färg AB i Karlskoga som går under namnet Happy Homes Karlskoga har förvärvats av Famaron AB.

Göran Olsson och Stefan Aronsson

Butiken har de senaste 20 år drivits av Göran Olsson som nu kommer att fokusera helt på sitt golv- och plattsättningsentreprenadföretag Swefloor. Happy Homes Karlskoga kommer från 1 jan 2020 att ingå i Famaron AB som idag driver Happy Homes-butiker i Jönköping, Vaggeryd och Sävsjö.

– Det borgar för att den sedan hundra år gamla verksamheten i Karlskoga kan fort- sätta utvecklas i god anda för att möta framtiden, säger Göran Olsson.

– Jag tror stort på Karlskoga som kommun och marknad med bra boendemöjligheter, närhet till natur men samtidigt på pendlingsavstånd till Örebro. Karlskoga-butiken kompletterar vår befintliga butiker på ett bra sätt och vi kan samordna och får synergie- ffekter som gör att vii kan fortsätta utveckla verksamheterna. Ser fram emot att få lära mig mer om alla fantastiska kunder och medarbetare i Karlskoga som sedan många år handlat eller arbetat på Hallbergs Färg, säger Stefan Aronsson.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *