Nyheter

Smart Citybil invigde nya lokalen: ”Det här blev bättre än vi önskade”

Nyheter Vid den nybyggda anläggningen var det under förmiddagen firande, ballonger och bilar. Smart Citybil invigde sina nya lokaler på 1 200 kvadratmeter på Båramoområdet strax norr om Skillingaryd. – Vi samarbetar med de andra bilförsäljarna, vi konkurrerar inte, menar Mirsad Hoxha

  [1/21]

  [2/21]

  [3/21]

  [4/21]

  [5/21]

  [6/21]

  [7/21]

  [8/21]

  [9/21]

  [10/21]

  [11/21]

  [12/21]

  [13/21]

  [14/21]

  [15/21]

  [16/21]

  [17/21]

  [18/21]

  [19/21]

  [20/21]

  [21/21]

Bröderna möter upp när vi stiger in i bilhallen som har plats för 45 bilar, parkeringsplats för 76 bilar utanför, verkstad, tvätthall och kontor. 

– Vi är så nöjda. Man kan knappt tro att det är sant att det här är vårt, säger Mirsad Hoxha som tillsammans med brodern Vedat invigde sina nya lokaler vid Båramoområdet mellan Skillingaryd och Vaggeryd. ”En av de bättre sakerna är att vi har en egen tvätthall, det har vi saknat jättemycket”. 

– Tanken för några år sedan var att vi ville bygga i Vaggeryd, men lite struligt med tomter, så kommunen hjälpte oss. Vi är evigt tacksamma för allt engagemang från kommunen. Sen är platsen strategiskt bra, vi har ett gott samarbete med de övriga bilförsäljarna, vi kompletterar varandra väl och konkurrerar inte, menar Mirsad. 

Johan Thorsell, näringslivschef;
– Det finns en anledning att åka hit när man söker efter ny bil. Det här lyfter våra företagare ett snäpp. Vi har mycket trafik i Båramoområdet. 

Gert Jonsson (M);
– Det har blivit ett bilcentrum. Imponerande tillväxt ni gjort. Från 3 till 56 miljoner, vilken resa ni gjort sedan ni startade. 

Bland mingeldricka, smörgåstårta, tårtor, godis och kakor invigdes Smart City Bil sina nya lokaler och Mirsad berättar. 

– Det är 30 år sedan min familj kom till Sverige. Jag kan bara säga att jag är tacksam och vi bor i Sveriges bästa kommun. Vi är otroligt glada över att få denna möjlighet. Tack alla. 

Gert Jonsson (M) tar handslag med Mirsad och kommenterar:
– Resan börjar alltid på något sätt. Jag tror det var vid jul 2019 så var ni arga på oss att vi inte kunde lösa tomt åt er. Vi skruvade och drog i allt och utifrån utmaning och bekymmer skapades förutsättning. Ni är i ett hett område där det händer mycket. 

Mirsad avrundar:
– Hinder kan öppna upp andra tankar. Det här blev bättre än vad vi önskade. 

Fotnot: Smart City Bil har tidigare funnits i centrala delarna av Vaggeryd där man hyrt lokaler.

I början av förra året träffade vi bröderna när de firade fyra år som företagare, finns att läsa här

Taggar

Dela


2 reaktioner på Smart Citybil invigde nya lokalen: ”Det här blev bättre än vi önskade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *