Nyheter

Sorgligt att man förstör!

Nyheter ”Det är sorgligt att man förstör och jag skriver för alla som har blivit berörda”. Här lämnar Mathias Johansson in en insändare om de förstörda valplakaten.

Mathias Johansson lämnar en insändare

Det är ett angrepp på demokratin när man tar sådana här tilltag, på den rätt att uttrycka sin åsikt i samhället som det är och ska vara i ett demokratiskt samhälle. Vi är olika och tycker olika och det måste vi respektera. Det jag, i Kristna Värdepartiet, har mött från övriga partipolitiker i kommunen är respekt vilket är gott. 

När vi satte upp valplakat så hälsade jag på en man från Liberalerna som satte upp valplakat, och jag hälsar gärna på Carina Ödebrink men däremot delar jag inte den politik som de står för utan den tycker jag är fel, men vi respekterar varandra även att vi tycker olika och det är demokrati.

En förlorad röst är att inte rösta alls, för då bryr man sig inte hur det blir. En blank röst säger att personen finner inget som den kan rösta på! En röst på ett nytt parti visar att man inte är nöjd med politiken hos de befintliga. Så varje röst är värdefull!    

Kristna Värdepartiet
Mathias Johansson, Skillingaryd
Region Jönköping

Foto; Mathias Johansson

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *