Nyheter

Stå upp-show på Fåglabäck

Nyheter Stå upp-komik hör inte till vanligheterna i Skillingaryd – men på onsdag kväll händer det! Då arrangerar Frälsningsarmén en Stand Up Comedy-show med komikern Mackan Andersson på ungdomsgården i Fåglabäck.

Mackan Andersson

Mackan Andersson är bosatt i Malmö och har under många år uppträtt på alla landets stå upp-klubbar såväl som skrivit material för humorprogram på tv. När han nu kommer till Skillingaryd är det med smålandspremiären för hans nyskrivna show ”Enligt mitt sätt att se det”, som han beskriver själv som ”en specialskriven föreställning om hur jag ser på saker, sedan jag blev blind.”

När Mackan inte uppträder är han frälsningsofficer med ansvar för arbetet bland döva och synskadade i Malmö-området. Men, påpekar han: ”…det är en kväll med COMEDY. Inget annat. Ingen andakt. Ingen predikan. Inget ‘klokt och tänkvärt’, annat än av misstag och tillfällighet, då.” Och fortsätter:

”Du ska inte komma för att höra eller se en ‘kristen’ komiker. Du ska komma för att lyssna på en specialskriven föreställning om erfarenheten av att förlora synen. På ett sätt. Och få syn, på ett annat. ”

Mackan går på scenen 14 augusti kl 19.00 men redan en halvtimme tidigare finns det möjlighet att köpa fika. Föreställningen är gratis men möjlighet finns att ge en frivillig gåva till Frälsningsarméns arbete.

Fotnot; Pressmeddelande från Frälsningsarmén

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *