Nyheter

Starrike debuterar på möbelmässan

Nyheter I dag öppnar Möbelmässan i Stockholm. Starrike of Scandinavia från Vaggeryds kommun är på plats med egen monter.

Företaget ingår i Götaströmsgruppen och tillverkar möbler och inredning för hemmet. All tillverkning sker i systerföretagen WOG trä och WOG metall i kommunen. Starrike står för hållbara möbler med fokus på kvalitet och ärliga trämaterial. Snyggt och hållbart går som en röd tråd i tänket. Många av möblerna är dessutom enkla att montera upp och ned eftersom de är helt beslagsfria. 

På mässan lanseras flera nyheter, bland annat ett matbord i vitpigmenterad björkplywood med tillhörande stolar, samt ljusstakar i antingen färg eller björkplywood. 

– Starrike har funnits med hemsida och webbshop ett tag men med mässan är det första gången som produkterna möter en publik. Det ska bli väldigt spännande, säger Anna Ireklint.

Både bordet och ljusstakarna har skapats av formgivare Elvira Fors, som syns till vänster i bild. Med på bilden är även Jonas Ireklint och Anna Ireklint från företaget.   [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Taggar

Dela


1 reaktion på Starrike debuterar på möbelmässan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *