Nyheter

Stella – en ny stjärna inom rekrytering & ledarutveckling

Nyheter Bakom nystarten döljer sig två erfarna bolag inom rekrytering och ledarutveckling. Codeq AB och HR- Strateg går samman och bildar ett nytt gemensamt bolag – Stella Rekrytering & Ledarskap AB.

-Vi har samlat det bästa ur två företag och skapat något nytt och större. Med gemensam kraft blir vi ett starkare team och får ett bredare erbjudande. Vår ambition är att bli en långsiktig partner för både kund och kandidat säger Christer Johansson, VD på Stella Rekrytering & Ledarskap.

Rekrytering & Interim

Många företag vittnar idag om att det är hård konkurrens om arbetskraften. För tillfället är det arbetstagarnas marknad och att hitta rätt person till rätt plats kan vara en stor och tidskrävande utmaning.
-Vi vill göra det lätt för kunden. Med vår erfarenhet och stora verksamhetskunskap kan vi förstå både kundernas verksamhet och kandidaternas kompetens och vardag och kan därför matcha rätt företag med rätt person oavsett om det är en permanent rekrytering eller en interimslösning, säger Christer Johansson.

Stella har delat upp sina tjänster inom rekrytering och Interimslösningar mot två tydliga målgrupper – management och engineering.

Ledarutveckling

En viktig del av Stellas verksamhet och som särskiljer dem från många andra rekryteringsföretag är deras fokus på ledarskapsutveckling i olika nivåer.
-Gemensamt har vi utbildat och coachat ca 250 ledare per år. Det gör oss till en av regionens största leverantör inom ledarutveckling och skapar möjligheter för att bli en bättre helhetspartner till våra kunder, säger Christer Johansson.

Ny gemensam hemsida

Precis innan midsommar lanserades en ny gemensam hemsida. Förutom mer information om Stella Rekrytering & Ledarskap så är den naturligtvis även fylld med lediga tjänster hos många intressanta och spännande företag i regionen.

– Det känns väldigt spännande och roligt att vi äntligen kan lansera vår nya hemsida. För oss är det är ett stort steg framåt i vår gemensamma resa, avslutar Christer Johansson.

Om Företaget

Stella Rekrytering & Ledarskap ägs av Huset Invest AB och ingår i Simonsson-gruppen. De har tio anställda och kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.

Christer Johansson, VD på Stella Rekrytering & Ledarskap.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *