Nyheter

Stökigt i centrala Skillingaryd: En person gripen för misshandel

Nyheter Vid halv femtiden larmades polisen angående pågående misshandel i en lägenhet i centrala Skillingaryd. När polisen anlände till fastigheten avlägsnades tre personer och en person greps. Texten uppdaterad kl 21.00...

– Orsaken är oklar då vi fortfarande är på plats, meddelade polisens presstalesperson strax efter ingripande i lägenheten vid 16.45-tiden.

Uppdaterat kl 21.00;
– Vi har inte fått så mycket nya uppgifter under kvällen. Tre personer avvisades från platsen och vi har gripit en person, dock vet jag inte om den här personen är en av de tre som vi avisat. Rättsläget är misshandel, säger Olle Älveroth, polisens presstalesperson. 

Foto: Per Bunnstad.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Stökigt i centrala Skillingaryd: En person gripen för misshandel

Man ska inte prata för mycket som man inte vet något om.
Det är annorlunda ifall det var ni som var inblandade så ni visste något och inte bara ”tänker/gissar” och skrattar åt kaos…

Det är sådant här beteende och kyla som får mig att inte vilja vara kvar ibland..

Omtanke, komma överens om att inte vara överens alltid istället släppa ämnet en stund i och med att vi alla är ”bröder och systrar” egentligen, allt/alla är skapta med exakt samma ämnen/elektricitet/energi/själen” och så vidare och lite till bara för jag blir lite irriterad; förståelse och respekt räddar extremt mycket om inte allt nästan och till sist så är ännu en livsviktig sak; något av det absolut viktigaste efter kommunikation då vill säga.

Ursäkta min lilla novell här, är bara så ledsen att folk klagar på dagens mörker, men fattar inte att de är likadana om inte värre själva oftast, går i en cirkel bara och jag är trött..

Ta hand om er!¡
Och lyssna lika mycket på andra som ni vill att de ska göra tillbaka när ni interagerar med andra.
Ett starkt tips.
Det är så man får positiva relationer och sedan fattar vilka man kan lite på och så vidare.

💎💛🧡🩷🎀PEACE🎀💜💚💎

Jan Olof, polisens löner beror ej på instatser, förutom inkallade utanför tjänsten tex större händelser.
Dessa poliser var redan i tjänst och gjorde sitt jobb, att du ens försöker koppla äldre, deras mat och en händelse som polisen säkerligen upplever ofta om inte dagligen är patetiskt.

Inte första gången som det är stök kring det huset. Tyvärr ser man detta mer och mer bland hyresgäster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *