Nyheter

Största villaprisökningen i länet

Nyheter Huspriserna går upp i Vagggeryds kommun där det gjordes sammanlagt 29 villaaffärer mellan juni och augusti vilket kan jämföras med 15 stycken vid motsvarande tid i fjol. Genomsnittvillan har sålts för 2,4 miljoner kronor

Arkivfoto

De sålda villorna i Vaggeryds kommun under ovan tid hade ett genomsnittligt pris på 2,4 miljoner kronor, i hela Jönköpings län såldes 543 villor för i snitt 2,4 miljoner kronor.

Statistiken visar även på en kännbar prisuppgång i Vaggeryds kommun där medelpriset på försäljningen av villor i kommunen var 19% högre än för tre månader sedan. Även i hela Jönköpings län ökar villapriserna med 7%. Vaggeryds kommun hade den största ökningen i länet.

Fem bostadsrätter såldes under samma period till ett genomsnittspris på 1,1 miljon kronor. Samma antal fritidshus såldes också under samma tid till ett genomsnittspris på 1,3 miljoner kronor.

Taggar

1 reaktion på Största villaprisökningen i länet

Bra för alla äldre som köpt billiga nya hus!
Dåligt för oss yngre som tvingas köpa hus för drygt 2 miljoner och sedan finns det renoveringsbehov för drygt miljonen.
Kontantinstats ska finnas på några hundra tusen, sen ska även renoveringen kunna finansieras på lönerna vi har idag går inte kalkylen ihop på långa vägar.
Allt detta på grund av att vi fyller på med folk utifrån och byggt alldeles för dåligt. Den smällen lämnar ni över till dagens ungdomar men det spelar väl ingen roll för bara de själva gått med vinst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *