Nyheter

Bildspel och tv: Inbrott, stöld samt kaos på E4:an

Nyheter Gärningsmän forcerade vid tretiden i natt ett staket med en hjullastare stulen hos Sandahls och flera bilar med gärningsmän tog sig senare in på företaget Power i Skillingaryd.

Hos Sandahls på Fabriksgatan.  [1/9]

Här tog man sig in och stal en hjullastare.  [2/9]

Hjullastare stod kvar på morgonen  [3/9]

Långa köer hos Experts lager  [4/9]

Nedkört  [5/9]

Hjullastaren anvädes för att ta sig genom staketet.  [6/9]

Inbrott  [7/9]

Nedkört vid Expertlagret  [8/9]

Så kallade anglar låg utslängda på flera ställen  [9/9]

Efteråt lämnade de platsen på Terminalvägen och kastade ut anglar utefter flyktvägen, vilket resulterade i punktering på flera bilar på E4:an.

Det hade även slängts ut anglar på gator i Skillingaryd och räddningstjänsten fick vid tretiden i natt rycka utför att plocka upp sådana på Storgatan och Sturegatan.

Hos Sandahls hade de lyckats ta sig in på området och forcerade sedan staketet med den stulna hjullastaren. Tjuvarna fortsatte sedan norrut till Power där man med hjälp av hjullastaren tog sig in på området.

Det är i skrivande stund inte klart om något stulits hos Power men det verkar inte vara fallet. Övervakningsfilm ska studeras och en vakt på plats blev vittne till inbrottet som verkade ganska oorganiserat.

Däremot har polisen konstaterat en kapellskärning i en lastbil som stod utanför Power och där har det stulits en webbkamera.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *